Water (topsector)

Handelsmissie Bulgarije 2017

Gericht op de maritieme sector i

Na een populaire B2B-bijeenkomst met Bulgaarse maritieme bedrijven vorig jaar in Nederland is het tijd voor een vervolg, een bezoek aan Varna. Van 1 t/m 4 oktober a.s. organiseert Netherlands Maritime Technology (NMT) in opdracht van de Drechtsteden een handelsmissie naar deze regio.

Sea Japan

Holland Paviljoen op deze veelbe

Van 11 t/m 13 april 2018 vindt de beurs Sea Japan plaats in Tokio, in het Tokyo Big Sight Exhibition Centre. Netherlands Maritime Technology (NMT) organiseert deze editie een Holland Paviljoen op de beurs. Reserveer nu uw stand!

OTC Asia

Holland Paviljoen op deze offsho

Van 20 t/m 23 maart 2018 vindt de beurs OTC Asia plaats in Kuala Lumpur, Maleisië. Netherlands Maritime Technology (NMT) organiseert een Holland Paviljoen op de beurs. Reserveer nu uw stand!

Asia Pacific Maritime 2018

Singaporese maritieme beurs, ben

Bent u erbij op één van de belangrijkste maritieme vakbeurzen in Singapore? Steeds meer Nederlandse bedrijven weten de weg te vinden naar deze Aziatische maritieme hub waar maritieme activiteiten zich op een zeer breed vlak afspelen.

Marinebeurs Thailand

'4th Ship Technology for th

De op de marine gerichte beurs '4th Ship Technology for the Next Decade' vindt dit jaar plaats van 15 tot en met 17 november en wordt georganiseerd in Pattaya door de Royal Thai Navy (RTN).

Netherlands Maritime Technology biedt op de beurs een Holland Collectief aan.

Reconnecting The Netherlands and Iraq

Energie, Industrie en Infrastruc

Op dinsdag 4 juli vanaf 11.00 uur  vindt er bij FME in Zoetermeer een Nederland-Irak Conferentie plaats die wordt bijgewoond door een Iraakse delegatie op hoog niveau.

Technology Exchange Roadshow Noorwegen

Meerdaagse roadshow langs Noorse

Van 14 tot en met 18 augustus organiseert NMT in samenwerking met Innovation Quarter een meerdaagse Technology Exchange Roadshow (TER) naar Noorwegen. Deze editie van de TER richt zich op ‘sustainable maritime solutions’ passende bij de volgende thema’s:

Iranimex 2017

Holland Paviljoen op deze beurs

Na een zeer succesvol eerste Holland Paviljoen op IRANIMEX in 2016, organiseert Netherlands Maritime Technology ook in 2017 weer een Holland Paviljoen op deze beurs. IRANIMEX, powered by Europort, vindt plaats van 12 – 14 december 2017 op Kish Island.

Uitnodiging Jour Fix Maandag 3 juli 2017

“Wonen op het water”

Nederland doet het voor, en wel vanuit een bekend dilemma: ruimtegebrek aan de ene en een toenemende vraag naar bouwgrond aan de andere kant. "Drijvende huizen" moeten ook in Duitsland nieuwe woongebieden scheppen en tegelijkertijd het water voldoende ruimte geven.

Pagina's