Verpakkingsindustrie

Industry 4.0 Week

Van 1 tot en met 6 oktober vindt in Barcelona de Industry 4.0 Week plaats.

Promogift

Vakbeurs voor Relatiegeschenken

Wat voor relatiegeschenk je ook zoekt, op Promogift zal je het vinden. Met 15.000m2 aan expositieruimte is Promogift, de internationale vakbeurs voor relatiegeschenken, de marktleider in Zuid-Europa. Op de editie van 2017 waren er 335 exposanten uit 29 landen. De beurs trok meer dan 6.000 bezoekers.

Gevolgen Brexit voor technologische industrie

Informatiebijeenkomst

Dinsdag 9 mei organiseert FME in samenwerking met het ministerie van Economische Zaken een bijeenkomst om bedrijven in de technologische industrie te informeren over de mogelijke gevolgen van de Brexit.

Economische missie naar India

Smart Cities en High Tech: New D

Wilt u zakendoen in India? Ga dan van 18 t/m 23 juni 2017 mee met de economische missie naar India in aanwezigheid van Marten van den Berg, directeur-generaal Buitenlandse Economische Betrekkingen van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Beursdeelname FIC Cabo Verde

Handelsmissie en beursdeelname

Atlantico Business Development organiseert samen met de CaboDutch International Business Chamber (de partner van beide Kaapverdische Kamers van Koophandel),een handelsmissie en collectieve beursdeelname naar de FIC 2017, de internationale beurs van Cabo Verde.

Handelsmissie en Holland Paviljoen Agrofuturo

Agrofuturo 2017, Medellin, Colom

Heeft u belangstelling voor de agrarische sector in Colombia? Meld u dan aan voor deelname of bezoek aan Colombia`s belangrijkste agrobeurs, Expo Agrofuturo 2017.

Holland Paviljoen - HOFEX

Holland Paviljoen - HOFEX – Hong

HOFEX wordt geprezen als leidende food & hospitality tradeshow in Azië en is daarnaast ook de grootste Food & Hotelbeurs van Hong Kong. In 2017 zal reeds de 17e editie van deze beurs plaatsvinden.

Handelsmissie - Road2Baringo County

Bent u een ondernemer en heeft u interesse in zakendoen met de North Rift van Kenia? Ga dan mee met een uitgaande missie naar deze regio in Kenia. De missie heeft een focus op Baringo County op de sectoren watermanagement, visserij & aquaculture, en agribusiness

Pagina's