Metaal(bewerkings)industrie

Handelsmissie Finland

met matchmaking en bezoek aan de

Heeft u interesse mee te reizen met de Metaalunie naar Finland voor een zakelijke oriëntatie op deze interessante Noord-Europese regio. Deelname is laagdrempelig en biedt u in kort tijdsbestek een uitstekend beeld van de technologische ontwikkelingen en kansen voor u als ondernemer.

Oriëntatiereis Denemarken

met bezoek aan de HI beurs in He

Heeft u altijd al belangstelling gehad in de Deense markt? Metaalunie biedt, samen met haar Deense partner Arbejdsgiverne, van 3 - 5 oktober een georganiseerde reis naar deze veelbelovende markt. Neem deel aan deze reis en u krijgt een duidelijk beeld wat uw kansen zijn om zaken te gaan doen in Denemarken.

Business Innovation Tour Argentina 2017

Connecting Dutch tech with energ

BiTour Argentina 2017
Sectors: energy, metal mechanical, health, logistics & ICT.
Themes: renewables, industry 4.0, IoT, robotics, production.
Business Innovation Tour Argentina 2017 is an international business trip for entrepreneurs to engage in technology partnering. BiTour is a tech trade mission designed for entrepreneurs ready to disrupt, expand or startup in a new international market. Prepare to export, enter the Argentinian market, build on international cooperation or co-create business opportunities for sustainable innovation and demonstration projects.

Open de l'international

Breton zoekt partner

Bretagne Commerce International organiseert van 3 tot en met 5 juli in het Bretonse Saint-Brieuc de jaarlijkse Open de l'International. Deze B2B beurs trok in 2016 meer dan 1000 Bretonse ondernemers die zoeken naar internationale connecties en parnters.

"One-Stop-Shop from Holland"

Holland Paviljoen Elmia Subcontr

Verken Noord Europa’s subcontractor vakbeurs:

- Manufacturing methods - Products and components - Materials, raw materials and semi-finished products - Design and development (of products) - Tools and fixtures -

Holland paviljoen Automechanika Shanghai

Automechanika Shanghai is de op één na de grootste beurs van de wereld voor de automotive aftersales industrie. Met meer dan 120.000 bezoekers uit 140 landen en 5.756 exposanten uit 42 landen was de afgelopen editie uitermate succesvol.

Handelsmissie naar Nordrhein-Westfalen

met matchmaking en bezoek FMB

Voor Nederlandse MKB bedrijven in de industriële toelevering organiseert Koninklijke Metaalunie een handelsmissie naar de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen (NRW). Het doel van deze missie is om ondernemers in direct contact te brengen met Duitse inkopers en een oriëntatie te bieden op deze interessante markt.

Exposeren op de FMB beurs

Van 8 tot en met 10 november wordt er, niet ver over de grens in Bad Salzuflen, een speciale beurs georganiseerd voor toeleveranciers in de machinebouw. De FMB zuliefermesse Machinebouw staat bekend als een goede en overzichtelijke beurs waar je snel en makkelijk in contact komt met klanten uit de Duitse markt.

Open de l'international

Breton zoekt partner

BRETON ZOEKT PARTNER

L’OPEN de l’International, the International Business Partnering Forum

Pagina's