Metaal(bewerkings)industrie

Een andere kijk op de ZA maakindustrie

Local insights from SACEEC

Wilt u exclusieve insights krijgen in de laatste ontwikkelingen in de Zuid-Afrikaanse maakindustrie? Benieuwd hoe u uw bedrijfsstrategie kunt aanpassen aan de veranderende local content en BBBEE-regulering? Hoe kan Nederlandse innovatieve technologie toegepast worden in de Zuid-Afrikaanse context?

Investeerdersmiddag

Amsterdam

Portugal is currently in the interest of foreign investors worldwide. There are opportunities for project developers in real estate, but also in outsourcing of production. Portugal is one of the safest countries in the world according to the Global Peace Index 2017.

Handelsmissie Finland

met matchmaking en bezoek aan de

Heeft u interesse mee te reizen met de Metaalunie naar Finland voor een zakelijke oriëntatie op deze interessante Noord-Europese regio. Deelname is laagdrempelig en biedt u in kort tijdsbestek een uitstekend beeld van de technologische ontwikkelingen en kansen voor u als ondernemer.

Oriëntatiereis Denemarken

met bezoek aan de HI beurs in He

Heeft u altijd al belangstelling gehad in de Deense markt? Metaalunie biedt, samen met haar Deense partner Arbejdsgiverne, van 3 - 5 oktober een georganiseerde reis naar deze veelbelovende markt. Neem deel aan deze reis en u krijgt een duidelijk beeld wat uw kansen zijn om zaken te gaan doen in Denemarken.

"One-Stop-Shop from Holland"

Holland Paviljoen Elmia Subcontr

Verken Noord Europa’s subcontractor vakbeurs:

- Manufacturing methods - Products and components - Materials, raw materials and semi-finished products - Design and development (of products) - Tools and fixtures -

Holland paviljoen Automechanika Shanghai

Automechanika Shanghai is de op één na de grootste beurs van de wereld voor de automotive aftersales industrie. Met meer dan 120.000 bezoekers uit 140 landen en 5.756 exposanten uit 42 landen was de afgelopen editie uitermate succesvol.

Handelsmissie naar Nordrhein-Westfalen

met matchmaking en bezoek FMB

Voor Nederlandse MKB bedrijven in de industriële toelevering organiseert Koninklijke Metaalunie een handelsmissie naar de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen (NRW). Het doel van deze missie is om ondernemers in direct contact te brengen met Duitse inkopers en een oriëntatie te bieden op deze interessante markt.

Exposeren op de FMB beurs

Van 8 tot en met 10 november wordt er, niet ver over de grens in Bad Salzuflen, een speciale beurs georganiseerd voor toeleveranciers in de machinebouw. De FMB zuliefermesse Machinebouw staat bekend als een goede en overzichtelijke beurs waar je snel en makkelijk in contact komt met klanten uit de Duitse markt.

Industry 4.0 in Baskenland

Start-up, op zoek naar je 1e grote klant en tegelijkertijd een acceleratieprogramma volgen?

Schrijf je in voor BIND 4.0!

Pagina's