Life Sciences & Health (topsector)

World of Health Care

Congresstival voor Nederlandse L

De World of Health Care (WoHC) kenmerkt zich door, in een geheel unieke stijl, de focus te richten op het verbeteren van internationale gezondheidszorg met de inbreng van Nederlandse expertise.

eHealth delegatie Verenigd Koninkrijk

Digital Health & Smart Devic

De reis heeft als doel gelijkgestemde eHealth ondernemers met internationaliseringsplannen richting het VK te ondersteunen bij de eerste (of vervolg) stappen.

Australian Smart Communities Conference(ASCA)

Matchmakinf for Dutch companies

The Australian Smart Communities Association (ASCA) facilitates, promotes and advises on how communities can build liveable, sustainable, workable smart cities. They put their citizens, local businesses and stakeholders at the core of their activities.

World of Health IT

Op 21 en 22 november vindt de tweede editie van World of Health IT plaats in Barcelona.

UEG Week

Van 28 oktober tot en met 1 november wordt in Barcelona de 25ste United European Gastroenterology Week georganiseerd.

European Burns Association Congress

Van 6 tot en met 9 september vindt in Barcelona het 17de European Burns Association Congres plaats.

Het congres dient als interactief forum waar nieuwe ideeën, huidige resultaten en toekomstige perspectieven kunnen worden uitgewisseld.

Open de l'international

Breton zoekt partner

Bretagne Commerce International organiseert van 3 tot en met 5 juli in het Bretonse Saint-Brieuc de jaarlijkse Open de l'International. Deze B2B beurs trok in 2016 meer dan 1000 Bretonse ondernemers die zoeken naar internationale connecties en parnters.

Climate Launchpad 2017

Cleantech competitie finale in k

In oktober 2017 zal in de kuststad Limassol de "Grand Final" van Climate Launchpad 2017 plaatsvinden. Climate Launchpad is een competitie van innovatieve ideeën, waarbij innovators uit 35 landen hun ideeën voor een schone toekomst kunnen delen en daarnaast training krijgen.

ExpoOptical

vakbeurs voor optometrie en audi

Van 13 tot en met 15 april 2018 vindt de 32e editie van de vakbeurs voor optometrie en audiologie plaats. ExpoOptica trok tijdens de editie van 2016 7.700 bezoekers aan, ruim 14% meer dan de voorgaande editie.

Expodental

Internationale vakbeurs voor Tan

Van 15 tot en met 17 maart 2018 vindt de internationale vakbeurs voor Tandheelkundig gereedschap plaats. Op deze beurs zullen de nieuwste apparatuur, producten en tandheelkundige diensten vinden zijn. De beurs is eens in de twee jaar, in 2016 trok de beurs meer dan 30.000 bezoekers.

Pagina's