Kleding en textiel

Handelsreis Macedonië

Sectorbreed

In navolging van een handelsmissie in 2015 organiseert de daaruit ontstane onderneming Microdonia een tweede handelsmissie naar Macedonië. De nadruk ligt op bouw en industrie maar ook andere sectoren zijn mogelijk te bezoeken.

Beursdeelname Maison et Objet Parijs

De NEC is momenteel bezig met de voorbereidingen voor een Paviljoen op de Maison et Objet 2017. Na eerdere edities in 2014, 2015 en 2016 zal ook in 2017 een Paviljoen worden opgezet bij voldoende interesse.

Holland Paviljoen Ethical Fashion Show

Ethical Fashion Show/Greenshowro

Messe Frankfurt Nederland organiseert in 2017 een Holland Paviljoen op Ethical Fashion Show (EFSB) /Greenshowroom (GS) in Berlijn, 4 tot en met 6 juli.

MOMAD Shoes

Internationale vakbeurs voor Sch

MOMAD Shoes, de internationale vakbeurs voor schoenen en accessoires, vind voor de eerste keer dit jaar plaats van 2 tot en met 4 februari 2018.

Bisutex

Internationale juwelen en access

De internationale juwelen en accessoires beurs, Bisutex vindt in 2018 vindt plaats van 31 januari t/m 4 februari 2018 in Madrid. De beurs vind twee maal per jaar plaats zodat de bedrijven en merken hun nieuwste seizoensgebonden collecties kunnen tonen.

Intergift

Vakbeurs voor decoratie en inter

Bij Intergift kunt u als Nederlandse bedrijf en ondernemer de meest innovatieve en nieuwe trends in de wereld van decoratie en interieurdesign in de breedste zin van het woord ontdekken, samen met modieuze huishoudelijke goederen (textiel, serviesgoed, verlichting) evenals de nieuwste fantasie geschenken, relatieges

MOMAD Metropolis

Mode vakbeurs

Van galajurken tot sportoutfits op MOMAD Metropolis vind je het allemaal. MOMAD is namelijk een van de grootste vakbeurzen op het gebied van mode in Europa. De beurs vindt tweemaal per jaar plaats en veel bedrijven en merken presenteren hier de nieuwe collecties.

Puericultura

Kinder- en Babyproducten

Bij Puericultura vindt u de meest innovatieve trends in de wereld van kinder- en babyproducten. Er is een gevarieerd aanbod van klassieke kinderboeken tot de nieuwste technologische artikelen. Tijdens de beurs zijn er verschillende activiteiten, zoals: presentaties, modeshows en lezingen.

Momad Shoes

Internationale vakbeurs voor Sch

MOMAD Shoes, de internationale vakbeurs voor schoenen en accessoires, vind voor de tweede keer dit jaar plaats van 22 tot en met 24 september.

Shenzhen International Fashion Brand Fair

FashionSZshow

FashionSZshow is an influential and specialized fashion event in Asian-Pacific region. The fashion fair is an annual event and has hosted 15 editions. Thousands of international fashion brands from more than 20 countries and regions will display their collections in the grand event. FashionSZshow is the combination of fashion trend and commercial value through integrating global fashion cross-boundary resources, linking industry chains from upstream and downstream, original design releasing, fashion show, and vivacious creative design. Individual pavilion booths are setup at Shenzhen exhibition centre to provide docking platforms for each agent, investor and buyer who is concerned about fashion to closely meet the fashion brand owners, to touch and feel the designs and to explore collaborations, partnerships, and placing orders.

Pagina's