ICT

Forum économique Euro Ivoirien

The EU delegation in collaboration with the European chamber of Commerce and with the support of all the EU embassies in Abidjan, organize the 2nd edition of the Euro-Ivorian economic forum.
Principal theme: ‘’The economy in Cote d’Ivoire, accomplishments and future challenges’’.

eHealth delegatie Verenigd Koninkrijk

Digital Health & Smart Devic

De reis heeft als doel gelijkgestemde eHealth ondernemers met internationaliseringsplannen richting het VK te ondersteunen bij de eerste (of vervolg) stappen.

Australian Smart Communities Conference(ASCA)

Matchmakinf for Dutch companies

The Australian Smart Communities Association (ASCA) facilitates, promotes and advises on how communities can build liveable, sustainable, workable smart cities. They put their citizens, local businesses and stakeholders at the core of their activities.

Industry 4.0 Week

Van 1 tot en met 6 oktober vindt in Barcelona de Industry 4.0 Week plaats.

VM World Europe

Van 11 tot en met 14 september vindt in Barcelona VMworld Europe plaats.

World of Health IT

Op 21 en 22 november vindt de tweede editie van World of Health IT plaats in Barcelona.

Open de l'international

Breton zoekt partner

Bretagne Commerce International organiseert van 3 tot en met 5 juli in het Bretonse Saint-Brieuc de jaarlijkse Open de l'International. Deze B2B beurs trok in 2016 meer dan 1000 Bretonse ondernemers die zoeken naar internationale connecties en parnters.

BIT Broadcast

BIT Broadcast is de internationale vakbeurs op het gebied van audiovisuele producten en ontwikkelingen. De editie van 2016 trok 8.221 bezoekers en 320 audiovisuele bedrijven en merken toonden hun nieuwste producten en ontwikkelingen.

Madrid Game Experience

De Madrid Game Experience is het evenement waar de Spaanse en internationale game-wereld samen komen. Op het 5-daagse evenement zijn verschillende activiteiten te beleven.

Gevolgen Brexit voor technologische industrie

Informatiebijeenkomst

Dinsdag 9 mei organiseert FME in samenwerking met het ministerie van Economische Zaken een bijeenkomst om bedrijven in de technologische industrie te informeren over de mogelijke gevolgen van de Brexit.

Pagina's