Energie (topsector)

Holland Pavilion China Wind Power 2017

Organized by Holland Home of Win

From 17-19 October 2017, Holland Home of Wind Energy (HHWE) will organize, for the seventh time in a row, a Holland Pavilion at the China Wind Power (CWP) in Beijing, China.

Missie energiesector naar IFI's

Bent u actief als consultant, leverancier of producent van energieapparatuur? Of wilt u investeren in energieprojecten in ontwikkelingslanden?

The India Energy & Logistics Mission

IndiaConnected organiseert in samenwerking met IRO en Rotterdam Partners een handelsmissie voor de energie- en logistieke sector naar de Indiase steden Ahmedabad en Mumbai van 20 tot 26 november 2017.

Holland High Tech Stand op EQUIP AUTO, Parijs

Bent u ondernemer of werkt u voor een kennisinstelling actief in de Automotive industrie? Neem dan deel aan de Holland High Tech Stand op EQUIP AUTO 2017 van 17 tot en met 21 oktober 2017 in Parijs.

Industriële elektrificatie en Power-2-X

Bent u actief in de procesindustrie? Heeft u interesse in industriële elektrificatie of de omzetting van elektriciteit in andere vormen van energie of producten?

POWER-GEN International Las Vegas

De POWER-GEN International is wereldwijd het grootste evenement op het gebied van producties, trends en technologieën in energieopwekking. Meer dan 1400 bedrijven uit allerlei industriële sectoren stellen elk jaar energieopwekkende innovaties tentoon.

Economische missie naar Portugal

Deze missie loopt parallel aan het staatsbezoek dat Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima aan Portugal brengen. Zij worden daarbij vergezeld door de minister van Buitenlandse Zaken. De Koning en de Koningin zullen aanwezig zijn bij enkele programmaonderdelen van de missie.

Pagina's