Elektronica industrie

Climate Launchpad 2017

Cleantech competitie finale in k

In oktober 2017 zal in de kuststad Limassol de "Grand Final" van Climate Launchpad 2017 plaatsvinden. Climate Launchpad is een competitie van innovatieve ideeën, waarbij innovators uit 35 landen hun ideeën voor een schone toekomst kunnen delen en daarnaast training krijgen.

BIT Broadcast

BIT Broadcast is de internationale vakbeurs op het gebied van audiovisuele producten en ontwikkelingen. De editie van 2016 trok 8.221 bezoekers en 320 audiovisuele bedrijven en merken toonden hun nieuwste producten en ontwikkelingen.

Sicur

Internationale vakbeurs op het g

Sicur is de internationale vakbeurs op het gebied van veiligheid en beveiliging. Elke twee jaar vindt de vakbeurs Sicur plaats in de Feria de Madrid, in 2018 van 20 tot en met 23 februari. De editie van 2016 trok 42.294 bezoekers aan uit meer dan 75 landen.

Madrid Game Experience

De Madrid Game Experience is het evenement waar de Spaanse en internationale game-wereld samen komen. Op het 5-daagse evenement zijn verschillende activiteiten te beleven.

Vendiberica

Internationale vakbeurs voor ver

Vendiberica is de internationale vakbeurs voor verkoopautomaten. Hier vind je de allernieuwste ontwikkelingen en modellen terug. Op Vendiberica zijn niet alleen de bekende frisdrankautomaten aanwezig maar een breed aanbod.

Gevolgen Brexit voor technologische industrie

Informatiebijeenkomst

Dinsdag 9 mei organiseert FME in samenwerking met het ministerie van Economische Zaken een bijeenkomst om bedrijven in de technologische industrie te informeren over de mogelijke gevolgen van de Brexit.

Economische missie naar India

Smart Cities en High Tech: New D

Wilt u zakendoen in India? Ga dan van 18 t/m 23 juni 2017 mee met de economische missie naar India in aanwezigheid van Marten van den Berg, directeur-generaal Buitenlandse Economische Betrekkingen van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

COMPUTEX 2017

The biggest ICT trade show in As

With over 1600 exhibitors from around the world COMPUTEX Taiwan is the biggest ICT exhibition in Asia. In 2016 a special Startup Area, called Innovex (30 May – 2 June) was added to the COMPUTEX, focusing on themes like AI & Robotics, IoT Applications, Big Data, Innovation and Gaming & VR.

Thingscon Amsterdam - Shenzhen

Beleef de Silicon Valley van har

Shenzhen (China) is hart van de hardware (elektronica) productie in de wereld, bekend zowel vanwege de high-end smartphones als goedkope kopieën die er gemaakt worden. Wat echter minder bekend is, is dat het innovatielandschap voor Internet of Things-toepassingen in Shenzhen razend interessant is.

Pagina's