Elektronica industrie

Business Innovation Tour Argentina 2017

Connecting Dutch tech with energ

BiTour Argentina 2017
Sectors: energy, metal mechanical, health, logistics & ICT.
Themes: renewables, industry 4.0, IoT, robotics, production.
Business Innovation Tour Argentina 2017 is an international business trip for entrepreneurs to engage in technology partnering. BiTour is a tech trade mission designed for entrepreneurs ready to disrupt, expand or startup in a new international market. Prepare to export, enter the Argentinian market, build on international cooperation or co-create business opportunities for sustainable innovation and demonstration projects.

Robobusiness & TUS Expo Asia 2017

RoboBusiness Asia (RBA) 2017 is all about exploring exciting innovations in robotics. The speed of innovation has never been faster. More powerful silicon chips, digital sensors, and high-bandwidth communications are advancing robotic technologies and applications.

Fotonica innovatiemissie Taiwan

Bent u actief op het gebied van fotonica en heeft u interesse in samenwerking met Taiwan? Ga dan mee met de Fotonica innovatiemissie, van 12 tot en met 17 november 2017.

CES 2018 Startup Mission

January 09 to 12, StartupDelta organizes a mission to attend the Consumer Electronics Show in Las Vegas.

Climate Launchpad 2017

Cleantech competitie finale in k

In oktober 2017 zal in de kuststad Limassol de "Grand Final" van Climate Launchpad 2017 plaatsvinden. Climate Launchpad is een competitie van innovatieve ideeën, waarbij innovators uit 35 landen hun ideeën voor een schone toekomst kunnen delen en daarnaast training krijgen.

BIT Broadcast

BIT Broadcast is de internationale vakbeurs op het gebied van audiovisuele producten en ontwikkelingen. De editie van 2016 trok 8.221 bezoekers en 320 audiovisuele bedrijven en merken toonden hun nieuwste producten en ontwikkelingen.

Sicur

Internationale vakbeurs op het g

Sicur is de internationale vakbeurs op het gebied van veiligheid en beveiliging. Elke twee jaar vindt de vakbeurs Sicur plaats in de Feria de Madrid, in 2018 van 20 tot en met 23 februari. De editie van 2016 trok 42.294 bezoekers aan uit meer dan 75 landen.

Madrid Game Experience

De Madrid Game Experience is het evenement waar de Spaanse en internationale game-wereld samen komen. Op het 5-daagse evenement zijn verschillende activiteiten te beleven.

Pagina's