Dienstensector

Australian Smart Communities Conference(ASCA)

Matchmakinf for Dutch companies

The Australian Smart Communities Association (ASCA) facilitates, promotes and advises on how communities can build liveable, sustainable, workable smart cities. They put their citizens, local businesses and stakeholders at the core of their activities.

Beursdeelname SIAL Middle East

11 t/m 13 december

Bent u een ondernemer actief in de voedingsmiddelenindustrie, drank of hospitality en heeft u interesse in het Midden-Oosten? Neem dan deel aan het Holland paviljoen op de 8e editie van de SIAL Middle East; de snelst groeiende beurs op het gebied van food, drank en hospitality in de MENA regio.

IBTM World

Van 28 tot en met 30 november vindt in Barcelona het toonaangevende evenement voor de vergaderingen, incentives, conferenties en evenementen industrie plaats: IBTM World.

Websummit 2017

Startups, ondernemers en investe

Handelsroute.nl organiseert in samenwerking met Digital Gateway een ondernemersreis naar Lissabon.

The Dutch Cloud 2017

Handelsmissie voor IT, digitale

Van 5 - 8 juni 2017 organiseert handelsroute in samenwerking met Digital Gateway de handelsmissie The Dutch Cloud voor ondernemers in de digitale infrastructuur. We presenteren tijdens de missie de voorlopersrol die Nederland in deze markt vervuld.

Beursdeelname FIC Cabo Verde

Handelsmissie en beursdeelname

Atlantico Business Development organiseert samen met de CaboDutch International Business Chamber (de partner van beide Kaapverdische Kamers van Koophandel),een handelsmissie en collectieve beursdeelname naar de FIC 2017, de internationale beurs van Cabo Verde.

Holland IT & Smart Industry House

Hannover Messe 2017

Op de Hannover Messe wordt in 2017 voor de eerste keer de vakbeurs Digital Factory georganiseerd. Bedrijven, organisaties en kennisinstellingen uit de ICT-sector kunnen zich hier presenteren in het Holland IT & Smart Industry House.

Euro Sphere Vietnam

the European Art of Living

About EuroSphere
EuroSphere is an innovative exhibition dedicated to bringing the European Art of Living to Vietnam and Southeast Asia region.

Bouw van 50 nieuwe scholen in Vlaanderen

In opvolging van het ‘Scholen van Morgen’ project gaat de Vlaamse regering 50 nieuwe scholen laten bijbouwen. Hiervoor is een budget van 200 miljoen euro beschikbaar gesteld, dat via een publieke-private samenwerking zal worden besteed.

Pagina's