Creatieve industrie (topsector)

Holland Paviljoen Ethical Fashion Show

Ethical Fashion Show/Greenshowro

Messe Frankfurt Nederland organiseert in 2017 een Holland Paviljoen op Ethical Fashion Show (EFSB) /Greenshowroom (GS) in Berlijn, 4 tot en met 6 juli.

eHealth delegatie Verenigd Koninkrijk

Digital Health & Smart Devic

De reis heeft als doel gelijkgestemde eHealth ondernemers met internationaliseringsplannen richting het VK te ondersteunen bij de eerste (of vervolg) stappen.

Australian Smart Communities Conference(ASCA)

Matchmakinf for Dutch companies

The Australian Smart Communities Association (ASCA) facilitates, promotes and advises on how communities can build liveable, sustainable, workable smart cities. They put their citizens, local businesses and stakeholders at the core of their activities.

Barcelona Games World

Van 6 tot en met 9 oktober wordt in Barcelona het Barcelona Games World georganiseerd.

MQ Vienna Fashion Week 2017

Mis het niet! Van 11 tot 17 september 2017 zal in Wenen voor de negende keer de jaarlijkse MQ Vienna Fashion Week plaatsvinden. Wilt u ook in Oostenrijk actief worden en in direct contact komen met een groot Oostenrijks modenetwerk?

BIT Broadcast

BIT Broadcast is de internationale vakbeurs op het gebied van audiovisuele producten en ontwikkelingen. De editie van 2016 trok 8.221 bezoekers en 320 audiovisuele bedrijven en merken toonden hun nieuwste producten en ontwikkelingen.

MadridJoya

Internationale sieradenbeurs

In januari 2018 vindt de 1e editie van de internationale sieradenbeurs Madridjoya van 2018 plaats. Deze beurs biedt de allernieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van sieraden en horloges. Er komen verschillende sectoren aan bod bij Madridjoya.

Almoneda

Internationale Kunst en Antiek b

Almoneda is de Internationale Kunst en Antiek beurs. De beurs is gespecialiseerd in voorwerpen van 50 jaar en ouder.

Feriarte

Internationale beurs voor kunst

Feriarte bestaat al 40 jaar en is de internationale beurs voor kunst en antiek van 100 jaar of ouder en vind plaats in de Ifema beurslocatie in Madrid. In de afgelopen vier decennia is de beurs uitgegroeid tot een toonbeeld voor de Spaanse antiekmarkt.

Pagina's