Consumentengoederen en detailhandel

Sicur

Internationale vakbeurs op het g

Sicur is de internationale vakbeurs op het gebied van veiligheid en beveiliging. Elke twee jaar vindt de vakbeurs Sicur plaats in de Feria de Madrid, in 2018 van 20 tot en met 23 februari. De editie van 2016 trok 42.294 bezoekers aan uit meer dan 75 landen.

Bisutex

Internationale juwelen en access

De internationale juwelen en accessoires beurs, Bisutex vindt in 2018 vindt plaats van 31 januari t/m 4 februari 2018 in Madrid. De beurs vind twee maal per jaar plaats zodat de bedrijven en merken hun nieuwste seizoensgebonden collecties kunnen tonen.

Intergift

Vakbeurs voor decoratie en inter

Bij Intergift kunt u als Nederlandse bedrijf en ondernemer de meest innovatieve en nieuwe trends in de wereld van decoratie en interieurdesign in de breedste zin van het woord ontdekken, samen met modieuze huishoudelijke goederen (textiel, serviesgoed, verlichting) evenals de nieuwste fantasie geschenken, relatieges

MadridJoya

Internationale sieradenbeurs

In januari 2018 vindt de 1e editie van de internationale sieradenbeurs Madridjoya van 2018 plaats. Deze beurs biedt de allernieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van sieraden en horloges. Er komen verschillende sectoren aan bod bij Madridjoya.

Promogift

Vakbeurs voor Relatiegeschenken

Wat voor relatiegeschenk je ook zoekt, op Promogift zal je het vinden. Met 15.000m2 aan expositieruimte is Promogift, de internationale vakbeurs voor relatiegeschenken, de marktleider in Zuid-Europa. Op de editie van 2017 waren er 335 exposanten uit 29 landen. De beurs trok meer dan 6.000 bezoekers.

Vendiberica

Internationale vakbeurs voor ver

Vendiberica is de internationale vakbeurs voor verkoopautomaten. Hier vind je de allernieuwste ontwikkelingen en modellen terug. Op Vendiberica zijn niet alleen de bekende frisdrankautomaten aanwezig maar een breed aanbod.

Puericultura

Kinder- en Babyproducten

Bij Puericultura vindt u de meest innovatieve trends in de wereld van kinder- en babyproducten. Er is een gevarieerd aanbod van klassieke kinderboeken tot de nieuwste technologische artikelen. Tijdens de beurs zijn er verschillende activiteiten, zoals: presentaties, modeshows en lezingen.

Momad Shoes

Internationale vakbeurs voor Sch

MOMAD Shoes, de internationale vakbeurs voor schoenen en accessoires, vind voor de tweede keer dit jaar plaats van 22 tot en met 24 september.

Salón Look

Internationale vakbeurs voor est

Salón Look is dé Internationale vakbeurs voor esthetica, beauty en kapperssector. Op de laatste editie kwamen meer dan 65.000 bezoekers af uit landen zoals Brazilië, de VS, Italië, Nederland en Portugal. Er waren bijna 400 exposanten en meer dan 1.200 nationale en internationale merken aanwezig.

Beursdeelname Bakery World Expo India

Beursdeelname & Holland pavi

De Bakery World Expo is de belangrijkste B2B-beurs in India, waar de gehele keten vertegenwoordigd is: machines en equipment voor bakkerijproducten, zoetwaren, snacks, cakes en gebak, incl. verpakkingen, verpakkingsmachines en ingrediënten.

Pagina's