Bosbouw en hout(bewerkings)industrie

UItgaande Handelsmissie Kosovo

Textiel en Houtbewerking

In samenwerking met KosIBC organiseert de Nederlandse Export Combinatie een uitgaande handelsmissie naar Kosovo voor ondernemers in de Textiel en Houtbewerking sector. Belangrijk onderdeel van de missie is de focus op het vinden van lokale productiepartners.

Handelsmissie en Holland Paviljoen Agrofuturo

Agrofuturo 2017, Medellin, Colom

Heeft u belangstelling voor de agrarische sector in Colombia? Meld u dan aan voor deelname of bezoek aan Colombia`s belangrijkste agrobeurs, Expo Agrofuturo 2017.

Engineering industry India

Business opportunities for Dutch companies

Dutch companies have a lot of opportunities in the expanding Indian engineering market. Some of the areas where Dutch companies can explore, export and invest in the Indian engineering sector are as follows:

IFC & agribusiness in a changing environment

Full report of the 28 October event organized by RVO and IUCN

On 28 October, RVO and IUCN NL organized - together with the International Finance Corporation (IFC) - a one-day event in The Hague in the framework of the World Bank Group-Netherlands strategic partnership ‘Food for All’.

Het hart van Europa

Ondernemen in Oostenrijk

Oostenrijk is voor veel Nederlanders bekend terrein. Het land is wintersportbestemming nummer één en jaarlijks gaan er bijna twee miljoen Nederlanders op vakantie.

Produceren in Portugal

Voor het outsourcen van uw productie hoeft u niet meer naar Azië, ook aan de rand van Europa bevindt zich tegenwoordig een land met lage lonen en een aantrekkelijk ondernemersklimaat: Portugal.