Agri & Food (topsector)

Gulfood 2018 Handelsmissie VAE-Dubai

Halal Business Consultancy organiseert een handelsmissie naar de Gulfood 2018. Gulfood is de grootste B2B-voedselbeurs ter wereld en vindt plaats tussen 18 en 22 februari 2018 in Dubai World Trade Center, Verenigde Arabische Emiraten.

20&21 maart: Holland Paviljoen MADE beurs

20 & 21 maart: Holland Pavil

Via de Nederlandse Export Combinatie kunt u deelnemen aan het Holland Paviljoen op de 17e editie van M.A.D.E.* Marques Associées Distribution Event Expo. Dit jaar is er vanuit de Beursorganisatie een focus op food, packaging, services en digitaal.

Agro handelsmissie Mexico

Agro handelsmissie Mexico – november 9 t/m 15, 2017

Heeft u belangstelling voor de agrarische sector in Mexico? Meld u dan aan voor deelname aan deze belangrijke handelsmissie van 9 t/m 15 november, 2017. U neemt dan deel aan een actief programma met agro-exporteurs van Mexico, alsmede bezoekt u de Expo Agro Alimentaria 2017, één der grootste agro-beurzen in Latijns-America.

Deelnemers profiel
Deze missie is vooral gericht op Nederlandse bedrijven van:
• Sector vers fruit importeurs
• Sector bevroren fruit en groenten (IQF)
• Sector logistiek en transport
• Sector verpakking- en verwerkingsmachines

Alimentec

International Food and Hopitalit

We will organize a Dutch Pavilion at Alimentec 2018.

About the show:

Alimentec and Anuga join forces to carry out ALIMENTEC 2018. This event will bring together the most representative of the national and international industry in food, beverages and related services.

Andina Pack

International Converting, Proces

The most complete exhibition of converting, processing and packaging of South-America.

Handelsmissie naar Bangladesh

Bent u als ondernemer actief in de Agri&Food sector? Heeft u interesse in de markt in Bangladesh? Ga dan mee met deze missie.

Pagina's