Agri & Food (topsector)

Holland Paviljoen op Natexpo, Frankrijk

Doet u zaken op het gebied van biologische producten en heeft u interesse in de Franse markt? Meld u dan aan voor het Holland Paviljoen op Natexpo, de 2-jaarlijkse internationale beurs voor biologische producten.

East Africa Business Dialogue

Creating opportunities for entre

Bent u een ondernemer met interesse in de zakelijke mogelijkheden in Oost-Afrika? Wilt u in één middag met de Nederlandse ambassades in de regio, sectorvertegenwoordigers en bedrijven met ervaring in de regio spreken? Kom donderdag 15 juni naar Den Haag voor de eerste East Africa Business Dialogue (EABD).

Verkennende bijeenkomst circulaire economie i

Ziet u kansen voor technologiesamenwerking in Taiwan? Bent u geïnteresseerd in circulair ondernemen? Kom dan op donderdag 1 juni 2017 naar de verkennende bijeenkomst voor de innovatiemissie naar Taiwan, eind september 2017.

Robobusiness & TUS Expo Asia 2017

RoboBusiness Asia (RBA) 2017 is all about exploring exciting innovations in robotics. The speed of innovation has never been faster. More powerful silicon chips, digital sensors, and high-bandwidth communications are advancing robotic technologies and applications.

SIAL Paris 2018

Dutch Pavilions

SIAL Paris is de grootste foodvakbeurs ter wereld. Zoals in 2016 zal de Dutch Pavilions op de SIAL 2018 vertegenwoordigd zijn met tenminste 5 sectoren. In 2016 hebben 55 bedrijven via Dutch Pavilions deelgenomen.

Holland paviljoen Saoedi-Arabië

De Saudi Agriculture is de belangrijkste beurs voor de agro-food en tuinbouw sector in Saoedi–Arabië. De beurs vindt in 2017 plaats van 8 t/m 11 oktober in Riyadh. Deelname is mogelijk met een individuele stand of met een stand in het Holland paviljoen waarbij de eigen uitstraling van de bedrijven voorop staat.

Zachtfruit in Polen- kans voor Nederland

15.30 uur: Inloop met koffie/thee
16.00 uur: Opening door lid directie Rabobank
16.05 uur: Ontwikkelingen zachtfruit vanuit Europees perspectief (Arne Bac, Rabobank)

Holland paviljoen Ghana

Ghana Agro, Food, Beverage of Ho

Bent u een ondernemer actief in de Agro, Food, Beverage of Hospitality en heeft u interesse in West-Afrika? Neem dan deel aan het Holland paviljoen op de 4e editie van de International Trade Show Agrofood in Ghana.

Collect. beursdeelname & matchmaking Tunesië

Internationale beurs voor landbo

SIAMAP is een van de grootste internationale handelsbeurzen in Noord-Afrika op het gebied van landbouw, visserij, agrifood en agritech. De vorige editie in 2015 trok ruim 175.000 Tunesische en buitenlandse bezoekers en 400 exposanten uit o.a. Tunesië, Italië, Rusland en het Verenigd Koninkrijk.

Pagina's