Sectorbreed

SportTechMatch 2017

Internationaal matchmaking event

Op 30 juni 2017 organiseren de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen, Flanders Investment & Trade en ZENIT de SportTechMatch 2017.

Kazakhstan Business Seminar

Kazakhstan USP’s for Dutch entrepreneurs are: energy sector diversification, agro & cross sectoralfocus, foreign investment policy, “ease of doing business” ranking and gateway to Asia & Central Asia (Silk road).

Rwanda Business Seminar

Rwanda is an economic and political stable country with high economic growth and ambitious future perspectives. Key USP’s for Dutch entrepreneurs are: sectoral development approach, foreign investments policy, high “ease of doing business” ranking and gateway to Eastern Africa.

Services Skills Capital Curacao

Curaçao biedt volop kansen voor Nederlandse ondernemers met de ambitie om zich op Curaçao te vestigen en/of vanuit Nederland de regio Caribisch gebied, Centraal Amerika en Noordelijk Zuid Amerika te bedienen.

Met een handelsagent de Duitse markt op

Zorg voor goede afspraken en een

Hij kent uw klanten, heeft ervaring in de verkoop, ontwikkelt eigen initiatief, toont doorzettingsvermogen en komt daarbij ook nog sympathiek over: uw Duitse handelsagent. Lopen de zaken voorspoedig is hij uw steun en toeverlaat op de Duitse markt.

Beursdeelname SIAL Middle East

12 t/m 14 december

Bent u een ondernemer actief in de voedingsmiddelenindustrie, drank of hospitality en heeft u interesse in het Midden-Oosten? Neem dan deel aan het Holland paviljoen op de 8e editie van de SIAL Middle East; de snelst groeiende beurs op het gebied van food, drank en hospitality in de MENA regio.

Industry 4.0 Week

Van 1 tot en met 6 oktober vindt in Barcelona de Industry 4.0 Week plaats.

Open de l'international

Breton zoekt partner

Bretagne Commerce International organiseert van 3 tot en met 5 juli in het Bretonse Saint-Brieuc de jaarlijkse Open de l'International. Deze B2B beurs trok in 2016 meer dan 1000 Bretonse ondernemers die zoeken naar internationale connecties en parnters.

IraSME & CORNET Partnering Event

Matchmaking voor CORNET, IraSME

Het CORNET-IraSME consortium organiseert op 18 mei 2017 in Berlijn een internationaal matchmaking evenement voor het vinden van partners voor de komende calls van de programma’s: CORNET, IraSME en Eureka-Eurostars.

Expofranquicia

Internationale vakbeurs voor fra

Italiaanse, Mexicaanse, Japanse, Aziatische restaurants… hamburgerrestaurants, tapasbarren, pubs en koffiezaken. Er zijn ontelbare franchiseketens, deze staan centraal op Expofranquicia, de internationale vakbeurs voor franchiseformules.

Pagina's