Sectorbreed

Een andere kijk op de ZA maakindustrie

Local insights from SACEEC

Wilt u exclusieve insights krijgen in de laatste ontwikkelingen in de Zuid-Afrikaanse maakindustrie? Benieuwd hoe u uw bedrijfsstrategie kunt aanpassen aan de veranderende local content en BBBEE-regulering? Hoe kan Nederlandse innovatieve technologie toegepast worden in de Zuid-Afrikaanse context?

Uitnodiging Jour Fix

“Iedereen doet mee op de arbeids

In Nederland is januari 2015 de Participatiewet ingevoerd. Doel van de wet is minder diversiteit in regelgeving. Het uitgangspunt is dat iedereen, die kan werken, maar het op de arbeidsmarkt zonder ondersteuning niet redt, een beroep kan doen op deze wet.

Present Your Startup Curacao

The Carribean the place to be an

> Present Your Startup Curaçao 22 - 25 oktober 2017
> Visiting A TECH Conference 26 -28 oktober 2017

Dit jaar gaan we op een tweede handelsmissie naar het Caribisch gebied. We bezoeken niet alleen Curaçao maar ook the hottest TECH Conference in the world in Aruba.

Blockchain solutions forum

De eerste editie van het Blockchain Solutions Forum (beurs en congressen) zal dit jaar plaatsvinden in Barcelona. Het event zal integraal onderdeel vormen van het IOT Solutions World Congress: een event met meer dan 10,000 bezoekers uit meer dan 70 landen.

Portugal Connection

Amsterdam

The Dutch Portuguese Chamber of Commerce in collaboration with the Portuguese Embassy and AICEP is pleased to invite you to participate in this special "Portuguese Connection" event.

Startup-evenement South Summit Madrid

Als startup zakendoen in Spanje, Latijns-Amerika of Noord-Afrika? Het startup-evenement South Summit Madrid van 4 tot 6 oktober 2017 biedt kansen om in deze regio’s voeten aan de grond te krijgen.

Investeerdersmiddag

Amsterdam

Portugal is currently in the interest of foreign investors worldwide. There are opportunities for project developers in real estate, but also in outsourcing of production. Portugal is one of the safest countries in the world according to the Global Peace Index 2017.

Road2Import

Succesvol importeren, nu of nooi

Producten uit andere landen importeren en deze op de markt brengen? Zijn dat plannen waarmee u rondloopt? Dan is het nu tijd voor actie.

Pagina's