Sector- en productinformatie (export)

Een andere kijk op de ZA maakindustrie

Local insights from SACEEC

Wilt u exclusieve insights krijgen in de laatste ontwikkelingen in de Zuid-Afrikaanse maakindustrie? Benieuwd hoe u uw bedrijfsstrategie kunt aanpassen aan de veranderende local content en BBBEE-regulering? Hoe kan Nederlandse innovatieve technologie toegepast worden in de Zuid-Afrikaanse context?

20&21 maart: Holland Paviljoen MADE beurs

20 & 21 maart: Holland Pavil

Via de Nederlandse Export Combinatie kunt u deelnemen aan het Holland Paviljoen op de 17e editie van M.A.D.E.* Marques Associées Distribution Event Expo. Dit jaar is er vanuit de Beursorganisatie een focus op food, packaging, services en digitaal.

Gamesmatch @ Gamescom in Keulen

Interesse om internationale ondernemers uit de gamingsector te ontmoeten tijdens de beurs GAMESCOM 2017? Schrijf u dan in voor het matchmaking event GamesMatch @ GamesCom.

Matchmaking Cyber Security Week

Wilt u zakenpartners ontmoeten in de cyber security sector? Kom dan naar het matchmakingevent van 26 tot en met 28 september 2017 tijdens de Cyber Security week in Den Haag.

Verpakkingsindustrie Frankrijk

Beurs EUROPACK EUROMANUT CFIA

Nederlandse bedrijven die geïnteresseerd kunnen van 21 tot en met 23 november de derde editie van de vakbeurs EUROPACK EUROMANUT CFIA 2017 in Lyon bezoeken.
Dit jaar optimaliseert de beurs haar aanbod omtrent drie verschillende en aanvullende thema’s: proces - verpakking / conditionering en afhandeling.

Pagina's