Waarom en hoe (export)

Beursreis / Handelsmissie Barcelona

Handels- en kennis missie / coll

Business Tours B.V. organiseert binnen de foodsector een 4-daagsereis naar één van de meest toonaangevende beurzen in deze branche, namelijk Alimentaria Barcelona, gecombineerd met een handels- en kennis missie naar Barcelona.

Road2DigitalExport

Digitaal internationaal zakendoe

De ontwikkelingen rond webshops gaan snel. De binnenlandse markt raakt zo langzamerhand verzadigd en de concurrentiedruk vanuit het buitenland wordt steeds groter. Denk daarbij aan het succes van webshops als Amazon, Ebay en Alibaba die aan de Nederlandse poort staan te rammelen.

Handelsmissie e-commerce Food & Beverage

naar Shanghai

In opdracht van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en de Nederlandse ambassade in Beijing, organiseert Phaff Export Marketing een uitgaande handelsmissie voor de food&beverage sector met de focus op de ontwikkelingen op de e-commerce.

B2B-event ‘voeding in de zorg’

Op verkenning bij onze zuiderbur

Voor wie?
Het event is bedoeld voor Nederlandse ondernemers, actief op het terrein van gezonde voeding voor bepaalde doelgroepen. Zoals bedrijven in de catering voor ziekenhuizen en zorginstellingen, maaltijdleveranciers.

Vestigen in België

Overweegt u een uitbreiding naar België of heeft u de eerste stappen al gezet? De NKVK organiseert samen met haar partners BDO en Flanders Investment & Trade een seminar dat onder andere antwoord geeft op de volgende vragen: wat biedt de Belgische economie voor kansen voor Nederlandse ondernemers?

Tuinbouwmissie naar Canada & VS

Van dinsdag 11 tot en met dinsdag 18 juli 2017 vindt een intensieve handelsmissie/marktbezoek plaats naar de tuinbouwregio’s in het Amerikaanse Washington State en het Canadese British Colombia. De missie richt zich op zowel sierteelt als de voedingstuinbouw.

Handels- en kennismissie bodem en meststoffen

Van 1 tot 3 juni 2017 vindt een intensieve handels- en kennis-uitwisselingsmissie plaats in de landbouwregio Sachsen-Anhalt, in het oosten van Duitsland. De missie richt zich op kennisuitwisseling van duurzaam bodem- en waterbeheer en gebruik van meststoffen.

Websummit 2017

Startups, ondernemers en investe

Handelsroute.nl organiseert in samenwerking met Digital Gateway een ondernemersreis naar Lissabon.

Pagina's