MVO (internationaliseren)

Met een handelsagent de Duitse markt op

Zorg voor goede afspraken en een

Hij kent uw klanten, heeft ervaring in de verkoop, ontwikkelt eigen initiatief, toont doorzettingsvermogen en komt daarbij ook nog sympathiek over: uw Duitse handelsagent. Lopen de zaken voorspoedig is hij uw steun en toeverlaat op de Duitse markt.

Matchmaking Event European Maritime Day

Speeddating met nieuwe maritieme

Op 18 en 19 mei organiseert DG MARE in Poole, Engeland de European Maritime Day 2017, met maritieme stakeholders uit heel Europa. Maritieme overheden, belangenbehartigers, wetenschappers en bedrijfsleven wisselen kennis uit en ontwikkelen ideeën over het jaarthema: “the Future of our Seas”.

Gamescom 2017

Holland Paviljoen

Gamescom is in bezoekersaantallen het grootste event voor interactief entertainment in de wereld met een 345000 bezoekers uit 96 landen in 2015. De beurs biedt daarnaast een internationaal platform voor bedrijven en producten uit de computer- en videogame industrie in de B2B area van de beurs.

Economische missie naar Italië

Wilt u zakendoen in Italië? Ga dan mee met de economische missie van 20 t/m 23 juni onder leiding van Lilianne Ploumen, minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking.

Economische missie naar Brazilië

Wilt u zakendoen in Brazilië en bent u werkzaam in de Life Sciences & Health sector?

Ga dan mee met de economische missie naar Brazilië met Bas van den Dungen, directeur generaal Curatieve Zorg, ministerie van VWS.

The London Design Festival 2017

Enlightened Design

First staged in 2003, the London Design Festival is one of the world's most important annual design events. The Festival program is made up of over 350 events and exhibitions staged by hundreds of Partner organisations across the design spectrum and from around the world.

Pagina's