Matchmaking (export)

Business Innovation Tour Peru 2017

Connecting Dutch tech with urban

Business Innovation Tour Peru 2017 is an international business trip for entrepreneurs to engage in technology partnering. BiTour is a tech trade mission designed for entrepreneurs ready to disrupt, export or startup in a new international market. Prepare to export, enter the Peruvian market, build on international cooperation or co-create business opportunities for sustainable innovation and demonstration projects. Sectors: environment, construction, transport & water. Themes: smart cities, renewables, green buildings, cleantech & urban growth.

Uitnodiging Jour Fix

“Zoektocht naar een regering voo

Twee maanden na de verkiezingen is er in Nederland geen nieuwe regering in zicht. De formatiepoging is mislukt, de verschillen tussen VVD, CDA, D66 en GroenLinks bleken te groot. Vooral voor GroenLinks was de “principiële ondergrens” bereikt.

Vrouwelijke handelsmissie naar London

Na de succesvolle handelsmissie naar London in 2016 keren we dit jaar terug naar Londen. Wilt u uw kansen verkennen in het Verenigd Koninkrijk of reeds gelegde contacten verstevigen? Ga dan mee!  
 

Holland paviljoen Saoedi-Arabië

De Saudi Agriculture is de belangrijkste beurs voor de agro-food en tuinbouw sector in Saoedi–Arabië. De beurs vindt in 2017 plaats van 8 t/m 11 oktober in Riyadh. Deelname is mogelijk met een individuele stand of met een stand in het Holland paviljoen waarbij de eigen uitstraling van de bedrijven voorop staat.

Holland paviljoen Ghana

Ghana Agro, Food, Beverage of Ho

Bent u een ondernemer actief in de Agro, Food, Beverage of Hospitality en heeft u interesse in West-Afrika? Neem dan deel aan het Holland paviljoen op de 4e editie van de International Trade Show Agrofood in Ghana.

Collect. beursdeelname & matchmaking Tunesië

Internationale beurs voor landbo

SIAMAP is een van de grootste internationale handelsbeurzen in Noord-Afrika op het gebied van landbouw, visserij, agrifood en agritech. De vorige editie in 2015 trok ruim 175.000 Tunesische en buitenlandse bezoekers en 400 exposanten uit o.a. Tunesië, Italië, Rusland en het Verenigd Koninkrijk.

Landentafel & Webinar Colombia

Kansen voor de Tuinbouwsector in

Colombia is uitgegroeid tot de grootste exporteur van bloemen naar de Verenigde Staten en de tweede wereldwijd. Welke kansen biedt de ontwikkeling van de tuinbouwsector in Colombia voor Nederlandse bedrijven en hoe leg je de eerste contacten?

Franse Offshore Wind Missie

Verken je kansen op de Franse ma

Verken je kansen op de Franse offshore wind markt

Op 20 en 21 juni organiseert het FME exportplatform in samenwerking met ENGIE (GDF) in Nantes en het EDF consortium in Parijs een uitgaande missie naar Frankrijk.

Trademission NL-ARMENIA2017-2

Agro, Kassenbouw & Urban dev

Yerevan, Armenië een land in ontwikkeling met ongekende mogelijkheden!

In opvolging van de vorige missie, waar heel veel is uitgekomen, was de vraag of wij wederom een missie naar dit mooie land konden organiseren.

Pagina's