Matchmaking (import)

Invitation to join the Dutch Delegation

Produce Marketing Association (P

The PMA Southern Africa is a leading organization for agriculture, food industry and agro-trade and the conference is a meeting place for leading people in the agribusiness.

SRR

Internationale vakbeurs voor ter

Van 13 tot en met 15 juni 2018 vindt SSR plaats in de Feira de Madrid. SSR is een internationale vakbeurs voor terugwinning en recycling. Tijdens de afgelopen editie trok het overkoepelende evenement waar SSR een onderdeel van is meer dan 10.000 bezoekers en er waren 262 exposanten op de beurs aanwezig.

Tecma

Efficiëntie en duurzaamheid zijn belangrijke uitdagingen voor steden. Tijdens Tecma staan duurzame steden, met daardoor een betere kwaliteit van leven, centraal. Tecma brengt de producten, technologie en oplossingen van bedrijven samen met stedelijke diensten.

Esclean

Internationale vakbeurs voor sch

Van 13 tot en met 15 juni 2018 vindt Esclean plaats in de Feira de Madrid. Op Esclean zijn diverse fabrikanten, importeurs en distributeurs aanwezig van machines en producten voor professionele schoonmaak en hygiëne.

Genera

Internationale vakbeurs voor Ene

Van 13 tot en met 15 juni 2018 zal de 21ste editie van Genera plaatsvinden, de internationale vakbeurs voor Energie en Milieu. Op deze beurs vind je de nieuwste ontwikkelingen, producten en diensten op het gebied van duurzame energie, energie-efficiëntie en duurzaamheid.

Expofranquicia

Internationale vakbeurs voor fra

Italiaanse, Mexicaanse, Japanse, Aziatische restaurants… hamburgerrestaurants, tapasbarren, pubs en koffiezaken. Er zijn ontelbare franchiseketens, deze staan centraal op Expofranquicia, de internationale vakbeurs voor franchiseformules.

BIT Broadcast

BIT Broadcast is de internationale vakbeurs op het gebied van audiovisuele producten en ontwikkelingen. De editie van 2016 trok 8.221 bezoekers en 320 audiovisuele bedrijven en merken toonden hun nieuwste producten en ontwikkelingen.

ExpoOptical

vakbeurs voor optometrie en audi

Van 13 tot en met 15 april 2018 vindt de 32e editie van de vakbeurs voor optometrie en audiologie plaats. ExpoOptica trok tijdens de editie van 2016 7.700 bezoekers aan, ruim 14% meer dan de voorgaande editie.

Expodental

Internationale vakbeurs voor Tan

Van 15 tot en met 17 maart 2018 vindt de internationale vakbeurs voor Tandheelkundig gereedschap plaats. Op deze beurs zullen de nieuwste apparatuur, producten en tandheelkundige diensten vinden zijn. De beurs is eens in de twee jaar, in 2016 trok de beurs meer dan 30.000 bezoekers.

Pagina's