Hulp en ondersteuning (export)

Beursdeelname Bakery World Expo India

Beursdeelname & Holland pavi

De Bakery World Expo is de belangrijkste B2B-beurs in India, waar de gehele keten vertegenwoordigd is: machines en equipment voor bakkerijproducten, zoetwaren, snacks, cakes en gebak, incl. verpakkingen, verpakkingsmachines en ingrediënten.

Handelsmissie e-commerce Food & Beverage

naar Shanghai

In opdracht van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en de Nederlandse ambassade in Beijing, organiseert Phaff Export Marketing een uitgaande handelsmissie voor de food&beverage sector met de focus op de ontwikkelingen op de e-commerce.

International exhibition Flowers Expo Moscow

PrimaLabel neemt in het kader van ons PrimaFlora-project deel aan de grootste bloemen en planten beurs van Rusland - Flowers Expo in Moskou. Door het collectief karakter van PrimaFlora is de beurspresentatie al jaren een groot succes!

Websummit 2017

Startups, ondernemers en investe

Handelsroute.nl organiseert in samenwerking met Digital Gateway een ondernemersreis naar Lissabon.

UItgaande Handelsmissie Kosovo

Textiel en Houtbewerking

In samenwerking met KosIBC organiseert de Nederlandse Export Combinatie een uitgaande handelsmissie naar Kosovo voor ondernemers in de Textiel en Houtbewerking sector. Belangrijk onderdeel van de missie is de focus op het vinden van lokale productiepartners.

Oriëntatiemissie Iran

De Nederlandse Export Combinatie organiseert een uitgaande missie naar Iran voor ondernemers binnen de Food(retail)sector. Belangrijk onderdeel van de missie is het bezoek aan de Iran Food + Hospitality beurs te Teheran.

Waarom deelnemen aan een missie naar Iran?

Holland Paviljoen Growtech Eurasia

Vooraankondiging

In navolging van het succes in 2013, 2014, 2015 en 2016 organiseert de NEC ook in 2017 weer een Holland Paviljoen op de Growtech Eurasia. De 17e editie van deze beurs vindt plaats in november/december in Antalya, Turkije. De beursdata worden binnenkort bekend gemaakt.

Beursdeelname Saoedi-Arabië

Build

Via de Nederlandse Export Combinatie kunt u deelnemen op het Holland Paviljoen van de NEC op de Saudi Build Beurs in Riyad op 17 tot en met 20 oktober 2017. Dit paviljoen is een goede mogelijkheid om met collectieve uitstraling, maar tegen lage kosten, deel te nemen aan deze beurs.

Beursdeelname Saoedi-Arabië

Health beurs

Via de Nederlandse Export Combinatie kunt u deelnemen op het Holland Paviljoen van de NEC op de Saudi Health Beurs in Riyad op 8 tot en met 10 mei 2017. Dit paviljoen is een goede mogelijkheid om met collectieve uitstraling, maar tegen lage kosten, deel te nemen aan deze beurs.

Pagina's