Internationaal innoveren

Blockchain solutions forum

De eerste editie van het Blockchain Solutions Forum (beurs en congressen) zal dit jaar plaatsvinden in Barcelona. Het event zal integraal onderdeel vormen van het IOT Solutions World Congress: een event met meer dan 10,000 bezoekers uit meer dan 70 landen.

The India Energy & Logistics Mission

IndiaConnected organiseert in samenwerking met IRO en Rotterdam Partners een handelsmissie voor de energie- en logistieke sector naar de Indiase steden Ahmedabad en Mumbai van 20 tot 26 november 2017.

ASEAN-regio: duurzaam ontwerpen en bouwen

Wilt u zakendoen in Singapore, Maleisië of Indonesië? En bent u actief in Green Urban Design, Smart Technologies, oplossingen voor Duurzame Smart Buildings & Construction?

FINIT - High-end Tech Fair in Brazil

International Fair of Business,

FINIT is a pioneering initiative of the Minas Gerais government, which brings together renowned national and international tech professionals to the capital of Minas Gerais. FINIT gathers a diverse audience, made up of startups, big companies, students, researchers, technology professionals.

Handelsmissie naar Curaçao

Marktoriëntatiereis en matchmaki

Van 6 november tot en met 8 november 2017 vindt de handelsmissie naar Curaçao plaats. Deze missie wordt georganiseerd door FinanceSuriname in samenwerking met Curaçao in Business.

World Efficiency Solutions: Holland Paviljoen

Verlaging van de CO2-uitstoot en verduurzaming van de productie is een must voor iedere onderneming of organisatie. Internationale oriëntatie is hierbij van cruciaal belang. Daarom staat Parijs van 12 tot en met 14 december 2017 weer in het teken van toekomstbestendig ondernemen.

Pagina's