Marktinformatie (Ondernemen in ontwikkelingslanden)

Rondetafelbijeenkomst aquacultuur India

Bent u als ondernemer actief in de aquacultuur? Wilt u zakendoen met India? Kom dan op 12 mei 2017 naar Den Haag voor een rondetafelbijeenkomst over de kansen die deze industrie biedt voor Nederlandse bedrijven.

Ondernemen en investeren in Suriname

In Suriname is de noodzaak voor economische diversificatie doorgedrongen en men staat open voor investeringen en zakelijke initiatieven in onder meer eco- en milieu, gezondheids- en belevingstoerisme, kunst en cultuur, de agrarische sector, bouw en constructie en logistiek.

International research project | Mexico

Studenten doen deze zomer onderz

Aankomende zomer zullen 18 studenten van de Universiteit van Amsterdam en de VU Amsterdam afreizen naar Mexico. Onder de vlag van het International Research Project (IRP) zullen zij voor verschillende bedrijven de kansen, mogelijkheden en risico’s in Mexico onderzoeken.

Opdrachtgevers gevraagd voor onderzoeksreis

Het FSA Research Project van de Universiteit van Amsterdam organiseert in de zomer van 2017 voor 18 studenten een onderzoeksreis naar India. Zij zijn op zoek naar opdrachtgevers voor wie ze research kunnen doen.  

Handelsmissie - Road2Baringo County

Bent u een ondernemer en heeft u interesse in zakendoen met de North Rift van Kenia? Ga dan mee met een uitgaande missie naar deze regio in Kenia. De missie heeft een focus op Baringo County op de sectoren watermanagement, visserij & aquaculture, en agribusiness

Marktinformatie

Marktinformatie (Ondernemen in ontwikkelingslanden)

Bekijk marktinformatie voor specifieke landen of sectoren.