Handelsreizen uit

Handelsmissie Bulgarije 2017

Gericht op de maritieme sector i

Na een populaire B2B-bijeenkomst met Bulgaarse maritieme bedrijven vorig jaar in Nederland is het tijd voor een vervolg, een bezoek aan Varna. Van 1 t/m 4 oktober a.s. organiseert Netherlands Maritime Technology (NMT) in opdracht van de Drechtsteden een handelsmissie naar deze regio.

Handelsreis Macedonië

Sectorbreed

In navolging van een handelsmissie in 2015 organiseert de daaruit ontstane onderneming Microdonia een tweede handelsmissie naar Macedonië. De nadruk ligt op bouw en industrie maar ook andere sectoren zijn mogelijk te bezoeken.

Poultry Trade Mission to Uganda & Rwanda

From October 2 until October 6 2017 a Poultry Trade Mission to Uganda and Rwanda will be organized by the Netherlands - African Business Council (NABC) in close cooperation with VIV worldwide and the Dutch Poultry Centre. 

Handelsmissie Finland

met matchmaking en bezoek aan de

Heeft u interesse mee te reizen met de Metaalunie naar Finland voor een zakelijke oriëntatie op deze interessante Noord-Europese regio. Deelname is laagdrempelig en biedt u in kort tijdsbestek een uitstekend beeld van de technologische ontwikkelingen en kansen voor u als ondernemer.

Oriëntatiereis Denemarken

met bezoek aan de HI beurs in He

Heeft u altijd al belangstelling gehad in de Deense markt? Metaalunie biedt, samen met haar Deense partner Arbejdsgiverne, van 3 - 5 oktober een georganiseerde reis naar deze veelbelovende markt. Neem deel aan deze reis en u krijgt een duidelijk beeld wat uw kansen zijn om zaken te gaan doen in Denemarken.

Technology Exchange Roadshow Noorwegen

Meerdaagse roadshow langs Noorse

Van 14 tot en met 18 augustus organiseert NMT in samenwerking met Innovation Quarter een meerdaagse Technology Exchange Roadshow (TER) naar Noorwegen. Deze editie van de TER richt zich op ‘sustainable maritime solutions’ passende bij de volgende thema’s:

De Stal van de Toekomst

Handelsmissie naar Wallonië

Waarom Wallonië?
- Gunstige geografische ligging t.o.v Nederland en daarnaast vormt Wallonië voor veel bedrijven een toegangspoort tot Frankrijk.
­- Schaalvergroting en verduurzaming van bedrijfsvoering zijn actuele onderwerpen die kansen bieden voor Nederlandse bedrijven.

International Networking Event Switzerland

R&D in Life Science and Phar

Het doel van de reis is om Nederlandse bedrijven in contact te brengen met internationale bedrijven en instituten, met een sterke nadruk op R&D in Life Sciences en Farmacie.

Agro Show, Polen

The largest outdoor agricultural

De AgroShow is de grootste buiten landbouwtentoonstelling in Europa. Tijdens dit evenement in Polen organiseert het WTC Twente een gemeenschappelijk paviljoen voor bedrijven actief in landbouwmachines en andere producenten en instellingen in de landbouw en bosbouw industrie.

Pagina's