Evenementen, seminars, bijeenkomsten

Handel met Canada en de voordelen van CETA

Canada lijkt qua cultuur en manier van zakendoen sterk op Nederland. Daarnaast is het een van de meest veelbelovende handelspartners. Het nieuwe handelsakkoord draagt daaraan bij. Tegelijkertijd blijkt dat de meeste bedrijven nog onvoldoende bekend zijn met de inhoud van het CETA-verdrag.

 

Reconnecting The Netherlands and Iraq

Energie, Industrie en Infrastruc

Op dinsdag 4 juli vanaf 11.00 uur  vindt er bij FME in Zoetermeer een Nederland-Irak Conferentie plaats die wordt bijgewoond door een Iraakse delegatie op hoog niveau.

Landentafel China

Kansen voor de tuinbouwsector in

De Nederlandse tuinbouw staat in China hoog aangeschreven en een groot aantal Nederlandse bedrijven uit de gehele tuinbouwketen is er al actief.

Congres IoT Latin America

Tweedaags forum gericht op de we

IoT Latin America brengt in het TransAmerica Expo Center sleutelindustrieën samen voor een tweedaags congres en beurs met hoogwaardige discussies over de volledige breedte van Internet Of Things.

Jordan International Industrial Exhibition

The 7th Jordan International Ind

The above mentioned exhibition is an annual international trade show and forum specialized in Petrochemicals, Plastic, Packaging and Printing industries. It presents an opportunity for exhibitors and buyers to showcase their products and to meet with potential partners.

Dutch Design @ blickfang 2017

Internationale Design Fair Vienn

In het najaar van 2017 zal in Wenen het internationale designevent blickfang plaatsvinden. Gedurende dit toonaangevende event krijgen Nederlandse designers de kans om een internationaal publiek kennis te laten maken met hun producten.

Compliance management for business with Iran

With banking & financial per

Duration: One Day
Date: Wednesday 28 June 2017
Location: Crowne Plaza Hotel, Van Stolkweg 1, 2585 JL, The Hague, The Netherlands
Starting at: 10:00 AM till 17:30
Reception at: 9:30 AM with serving Coffee & Tea and lunch will be served at 13:00 as the inclusion of program

Groeien door internationaal ondernemen

Nederland is de zevende exporteur ter wereld en is een handelsnatie bij uitstek. De Nederlandse export is goed voor 32% van het Bruto Binnenlands Product en zorgt voor meer dan 2 miljoen banen.

Presentatie Agrosector Madagascar

Eind 2016 werd op verzoek van de Nederlandse Ambassade en Rijksdienst voor Ondernemend Nederland een studie gemaakt naar de mogelijkheden voor export, import, samenwerking of investering voor het Nederlands Agro en Food bedrijfsleven in Madagaskar.

Pagina's