Water (topsector)

MariMatch 2017

tijdens Europort 2017, Nederland

Van 7 t/m 10 november 2017 is Europort, georganiseerd in wereldhavenstad Rotterdam, de internationale ontmoetingsplaats voor innovatieve technologie en complexe scheepsbouw.

Inkomende handelsmissie Myanmar

Tijdens Offshore Energy 2017 in

Maak kennis met potentiële Myanmarese zakenrelaties. Een unieke gelegenheid doet zich voor om dit op een wel heel comfortabele manier te realiseren.

IRO Olie- en Gasmissie Saudi Arabië - Bahrein

IRO olie- en gasmissie naar Saudi Arabië en Bahrein van zaterdag 18 t/m dinsdag 21 november 2017.

De missie zal worden georganiseerd in nauwe samenwerking met de Nederlandse Ambassades in Saudi Arabië en Koeweit-Bahrein.

De Ambassadeur van Saudi Arabië zal gedurende de gehele missie aanwezig zijn.

Een andere kijk op de ZA maakindustrie

Local insights from SACEEC

Wilt u exclusieve insights krijgen in de laatste ontwikkelingen in de Zuid-Afrikaanse maakindustrie? Benieuwd hoe u uw bedrijfsstrategie kunt aanpassen aan de veranderende local content en BBBEE-regulering? Hoe kan Nederlandse innovatieve technologie toegepast worden in de Zuid-Afrikaanse context?

INMEX China 2018

Holland Paviljoen op deze mariti

De Chinese scheepsbouwindustrie heeft de ambitie hogere kwaliteitsschepen te gaan leveren en richt zich op steeds specialistischer scheepsbouw. Uw innovatieve producten en diensten sluiten hier uitstekend op aan.

Offshore South East Asia (OSEA) 2018

Holland Paviljoen op deze offsho

Van 27 t/m 29 november 2018 vindt de beurs Offshore South East Asia (OSEA) plaats. Netherlands Maritime Technology (NMT) organiseert i.s.m. IRO op de beurs een groot Holland Paviljoen. De beurs wordt gehouden in het Marina Bay Sands Convention Centre.

ASEAN-regio: duurzaam ontwerpen en bouwen

Wilt u zakendoen in Singapore, Maleisië of Indonesië? En bent u actief in Green Urban Design, Smart Technologies, oplossingen voor Duurzame Smart Buildings & Construction?

Pagina's