Logistiek (topsector)

Douaneprocedures in de praktijk

De compacte cursus voor niet-dou

Leg in drie dagen een goede basis neer op het gebied van Douanezaken. Ook al heb je je douanezaken uitbesteed, als exporteur blijf je verantwoordelijk. Ons trainersteam daagt je uit kritisch te kijken naar jouw eigen douaneprocessen om risico's en kosten optimaal te kunnen managen.

Export van A t/m Z

Basiscursus in export en interna

Je verkrijgt een goede basiskennis van de belangrijkste aspecten bij export. Na het volgen van de cursus heb je goed zicht op alle betrokken partijen/spelers binnen de exportketen.

Duur: 3 dagen

Training Certificaten van Oorsprong en meer

Training Certificaten van Oorspr

Het opstellen van een certificaat van oorsprong gaat vaak gepaard met een hoop ingewikkelde regelgeving. Laat je dus goed informeren en leer op een efficiënte manier met de materie om te gaan.

Field & Fact finding missie Iran Agrofood

Agrofood - LiveStock / Watermana

Van 7 t/m 12 april 2018 organiseert CGCB International BV, in samenwerking met Pioneer Persian International Trade Company (PPITCO) en Farzamfar Beheer, een fact finding missie naar IRAN. Wij bezoeken hierbij de steden Teheran, Mashad en Shiraz.

Seminar - Road2NorthRiftCounties;

Seminar/incoming Trade mission

Hierbij nodigen wij jullie uit voor onze jaarlijkse Seminar: “Road2NorthRift Counties” op woensdag 28 maart 2018 van 13:00 – 17:30

Handelsmissie Logismed/Eurolog 2018 Marokko

De economische groei van Marokko bedroeg de afgelopen tien jaar gemiddeld zo'n 4% en is inmiddels de zesde economie van Afrika. De Transport & Logistieke sector in Marokko speelt een centrale rol in deze economische ontwikkeling.

Agro Food Missie naar Nigeria 25-30 maart

Agrologistiek, verwerking en ver

In opdracht van RVO en de Nederlandse Ambasse in Nigeria organiseren GMV en de Netherlands- African Business Council (NABC) van 25 t/m 30 maart een uitgaande agro food handelsmissie naar Nigeria. De delegatie zal afreizen naar de Agrofood Plastprintpack beurs in Lagos, die plaatsvindt van 27-29 maart 2018.

Zakendoen met de VN tijdens EUPF

Wilt u zakendoen met de Verenigde Naties (VN)? Kom dan op 9 en 10 april 2018 naar het European Union Procurement Forum (EUPF) in New York.

Zambian Explore & Trade Investment Mission

Lusaka 11th to 14th of April 201

In collaboration with the Zambian Embassy in Brussels, the Zambian Ministry of Commerce & the Zambian Development Agency, SANEC EMEA, organizes an outgoing trade mission to Lusaka, Zambia from 11 to 14 of April, 2018.

Pagina's