Logistiek (topsector)

Advanced Factories Congress 2018

Advanced Factories is een grootschalig evenement dat plaats zal vinden in Barcelona van 13 tot 15 maart 2018. De focus ligt op Industry 4.0, waarbij de verschillende ontwikkelingen binnen geavanceerde fabrieken naar voren komen.

Missie “Smart Logistics&Distribution"

Nieuwe technologieën en oplossin

SIBD (Services for International Business Development) (NL) organiseert samen met A&B Partners (B), als uitvoerend bureau een tweedaagse uitgaande missie in de logistieke sector met een focus op nieuwe technologieën en oplossingen.

Foodex Japan 2018

Holland Pavilion and Dutch Food/

Foodex is de grootste levensmiddelenbeurs in Azië en werd in 2017 door maar liefst 82.434 bezoekers bezocht, waar 3.282 bedrijven uit 77 landen hun producten tentoonstelden. De beurs is dan ook een begrip binnen de levensmiddelenindustrie en trekt bezoekers uit heel de wereld.

TUS Nordics 2018

TUS Nordics is the largest Unmanned Systems conference, expo and demo in Northern Europe. We are developing the conference together with the University of Southern Denmark, UAS Denmark and other Nordic associations, which provides a unique Nordic perspective.

RoboBusiness USA

Why Attend RoboBusiness?

RoboBusiness empowers over 2,000 attendees from around the world to learn from one another and build robotics strategies that can be immedaitely put to use to grow their businesses and stay ahead of the competition.

LEARN where the robotics industry is headed

Trade Mission to Sudan

Agro & Food, Energy, Transpo

Following recent lifting of the majority of US sanctions against the Rupublic of Sudan, the Netherlands-African Business Council (NABC) is organising a trade mission to Sudan.

Holland Paviljoen Automechanika Birmingham

Messe Frankfurt Nederland organiseert in 2018 voor de tweede keer een Holland Paviljoen op Automechanika Birmingham, van 6 tot en met 7 juni 2018. Het Verenigd Koninkrijk heeft een van de snelst groeiende automotive industrieën in Europa en is echt een markt op zich.

Spanje investeert in Connected Car

DGT, de Spaanse Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW), heeft een aanbesteding uitgeschreven voor de ontwikkeling van een IoT-platform, voor de ontwikkeling van de zelfstandige en de connected car. Het IoT-platform dient de verkeersveiligheid te verbeteren.

Havens West-Frankrijk breiden uit

Bouw windparken leidt tot investeringen

De ontwikkeling en bouw van offshore windparken voor de West-Franse kust leidt in Saint-Nazaire, Lorient en Brest tot extra investeringen in de havengebieden.

Pagina's