Milieusector

Missie Afval en Afvalwater Iran 21-24 feb 18

Presenteer uw bedrijf in het Hol

Van 21 t/m 24 februari 2018 organiseert MetaSus een handelsmissie rond afval- en afvalwater naar de Iran Enviro Fair in Teheran. Op de beurs wordt een Holland Paviljoen ingericht en er vindt een seminar en (zo mogelijk) een matchmaking evenement plaats om de Nederlandse deelnemers te profileren.

UAE Green Tour

Abu Dhabi Sustainability Week

Handelsmissie naar de Abu Dhabi Sustainability Week en Dubai Sustainable City

Circular Economy and Clean Technologies

Forum

A series of events dedicated to the transition to a circular economy, shared economy, innovation and entrepreneurship, sustainable energy, environmental protection and mitigation of climate change.

Uitgaande handelsmissie Chili

4 t/m 8 maart 2018

De productie van groente en fruit (tomaat, sla en komkommer) is in 2016 met 16.4% gestegen naar aan waarde van $9.7 miljard. Een verdere uitbreiding van het tuinbouw ariaal wordt verwacht.

SRR

Internationale vakbeurs voor ter

Van 13 tot en met 15 juni 2018 vindt SSR plaats in de Feira de Madrid. SSR is een internationale vakbeurs voor terugwinning en recycling. Tijdens de afgelopen editie trok het overkoepelende evenement waar SSR een onderdeel van is meer dan 10.000 bezoekers en er waren 262 exposanten op de beurs aanwezig.

Tecma

Efficiëntie en duurzaamheid zijn belangrijke uitdagingen voor steden. Tijdens Tecma staan duurzame steden, met daardoor een betere kwaliteit van leven, centraal. Tecma brengt de producten, technologie en oplossingen van bedrijven samen met stedelijke diensten.

Esclean

Internationale vakbeurs voor sch

Van 13 tot en met 15 juni 2018 vindt Esclean plaats in de Feira de Madrid. Op Esclean zijn diverse fabrikanten, importeurs en distributeurs aanwezig van machines en producten voor professionele schoonmaak en hygiëne.

Genera

Internationale vakbeurs voor Ene

Van 13 tot en met 15 juni 2018 zal de 21ste editie van Genera plaatsvinden, de internationale vakbeurs voor Energie en Milieu. Op deze beurs vind je de nieuwste ontwikkelingen, producten en diensten op het gebied van duurzame energie, energie-efficiëntie en duurzaamheid.

Pagina's