Milieusector

Export Control en sancties

Tools voor opzetten van intern c

Voor wie
Verantwoordelijke voor het beleid en de uitvoering van export control. Betrokkenen bij het classificeren van goederen en het opzetten van een export compliance systeem.
Mbo/hbo werk- en denkniveau. Enige kennis van export control en compliance is gewenst.

Uitnodiging Jour Fix

“Sprinkhanen en krekels: voedsel

Wat vandaag de dag nog een tikkeltje raar lijkt, is morgen waarschijnlijk al heel gewoon: krekels, sprinkhanen en buffalo-meelwormen als belangrijke eiwitbron in ons eten. De essentiële voedingsstoffen die in ons vlees zitten, vind je in veelvoud ook in de insecten.

9 oktober: beursdeelname RECSO EnviroSpill

9 & 10 oktober: beursdeelnam

Via de Nederlandse Export Combinatie (NEC) kunt u deelnemen aan de RECSO EnviroSpill 2018 in Abu Dhabi. Deze beurs heeft de focus op olie, gas en duurzame energie en biedt u de mogelijkheid om face-to-face in contact te komen met Arabische inkopers.

Handelsmissie naar China

Heeft u interesse in zakendoen i

Heeft u interesse in zakendoen in China en bent u actief in een van de volgende sectoren: milieutechnologie, machinebouw of agro-business en horticultuur? Dan kunt u deelnemen aan een handelsmissie naar de provincie Liaoning in het noordoosten van China.

Internationale matchmaking tijdens FOWT

Floating Offshore Wind Turbines

Bent u actief in de windenergie? En op zoek naar internationale samenwerkingspartners? Kom dan naar het internationale matchmaking-event tijdens het Floating Offshore Wind Event (FOWT) op 25 en 26 april 2018 in Marseille, Frankrijk.

Circular Economy and Clean Technologies

Forum

A series of events dedicated to the transition to a circular economy, shared economy, innovation and entrepreneurship, sustainable energy, environmental protection and mitigation of climate change.

Uitgaande handelsmissie Chili

11 t/m 15 november 2018

De productie van groente en fruit (tomaat, sla en komkommer) is in 2016 met 16.4% gestegen naar aan waarde van $9.7 miljard. Een verdere uitbreiding van het tuinbouwariaal wordt verwacht.

Pagina's