Mijnbouw en petrochemie

SUBCON THAILAND

ASEAN’s largest industrial subco

With more than 400 stands it is the main event for business matchmaking in the field of industrial parts (plastics & rubber, metals, electric & electronics, tooling, packaging).You will find manufacturers from a variety of industries and it is also a platform for “new industries” as medical technologies, ren

Holland Paviljoen Iran Oil Show 2018

Voor de 3de keer organiseert FME in nauwe samenwerking met het exportplatform Dutch Energy Solutions en de Nederlandse ambassade in Teheran, een Holland Paviljoen op deze editie van de Iran Oil Show.

Utility Brazil 2018, São Paulo

Forum & Expo voor de Smart E

Utility Brazil - Forum & Expo, voorheen Latin America Utility Week, brengt leveranciers samen van technologie, oplossingen en diensten voor meet- en intelligente netwerken.

NIDV-Symposium

Het Symposium van en voor de Ned

Het jaarlijkse NIDV-Symposium is het ontmoetingspunt voor het zaken doen op het gebied van defensie en veiligheid. Iedereen die direct of indirect betrokken is bij de aan- en verkoop van producten en diensten is aanwezig. Op één dag kunnen afspraken worden gemaakt die anders weken of maanden in beslag nemen.

TUS Nordics 2018

TUS Nordics is the largest Unmanned Systems conference, expo and demo in Northern Europe. We are developing the conference together with the University of Southern Denmark, UAS Denmark and other Nordic associations, which provides a unique Nordic perspective.

A closer look at Minas Gerais - Brazil

A state to invest and a destination for your exports

Strategically located in the center of South America and in the largest consumer hub in Brazil, Minas Gerais is the 2nd major export state.

Experts en Consultants - Low Carbon Brazil

Het Nederlands consulaat-generaal in São Paulo wijst op kansen voor dienstverleners in de 2e fase van Low Carbon Brazil. Dit is een door de EU gefinancierd project ter bevordering van kennis- en technologieoverdracht en een samenwerking tussen het Europese en Braziliaanse mkb-bedrijven.

Het Franse tweestromenland

Globe magazine maakt een bescheiden Tour de France in drie etappes. Na de départ in Nantes bij het daar gevestigde NBSO, presenteert het NBSO Lyon wat het zuidoosten van Frankrijk te bieden heeft.

Opportunities in the Peruvian Energy Sector

Technical Report with commercial opportunities

Uitgebreid kansenrapport van de Nederlandse ambassade in Peru over de energiesector in het land. Olie en gas maken nu nog een groot deel uit van de energiematrix, maar wind- en zonne-energie zijn sterk in opkomst. Daarnaast biedt ook waterkracht kansen.

Pagina's