Machine-industrie

Holland Paviljoen op ProPak Vietnam

Belangrijkste verwerkings- en ve

ProPak Vietnam is de belangrijkste verwerkings- en verpakkingsvakbeurs van Vietnam. East-West Trade & consulting (EWTC) organiseert dit jaar een Holland Paviljoen om Nederlandse bedrijven te voorzien van een hoge graad van zichtbaarheid tijdens de beurs en met als gevolg, blootstelling aan de Vietnamese markt.

Advanced Factories Congress 2018

Advanced Factories is een grootschalig evenement dat plaats zal vinden in Barcelona van 13 tot 15 maart 2018. De focus ligt op Industry 4.0, waarbij de verschillende ontwikkelingen binnen geavanceerde fabrieken naar voren komen.

TUS Nordics 2018

TUS Nordics is the largest Unmanned Systems conference, expo and demo in Northern Europe. We are developing the conference together with the University of Southern Denmark, UAS Denmark and other Nordic associations, which provides a unique Nordic perspective.

RoboBusiness USA

Why Attend RoboBusiness?

RoboBusiness empowers over 2,000 attendees from around the world to learn from one another and build robotics strategies that can be immedaitely put to use to grow their businesses and stay ahead of the competition.

LEARN where the robotics industry is headed

Exposeren op de FMB Süd

Op 7 en 8 februari 2018 wordt in het hart van de Duitse innovatieve maakindustrie in Augsburg een speciale beurs georganiseerd voor toeleveranciers in de machinebouw.

Havens West-Frankrijk breiden uit

Bouw windparken leidt tot investeringen

De ontwikkeling en bouw van offshore windparken voor de West-Franse kust leidt in Saint-Nazaire, Lorient en Brest tot extra investeringen in de havengebieden.

Kansen agrosector Gujarat

De deelstaat Gujarat levert een belangrijke bijdrage aan de Indiase economie. Dit is de uitkomst van een onlangs gehouden wereldwijde marktstudie naar de concurrentiepositie van landen en regio’s.

Pagina's