ICT

Factfinding missie Australië

5-daagse reis voor Nederlandse I

Van 14-20 oktober wordt er missie voor ICT-bedrijven naar Australië georganiseerd in opdracht van het Nederlands Consulaat in Sydney en RVO.nl.

Ondernemersreis IT-SA 2017

Tweedaagse ondernemersreis naar

Deze ondernemersreis voorziet in een tweedaags bezoek aan de IT-SA 2017. Daarbij is onze deelnemersgroep uitgenodigd voor de exclusieve ‘Aussteller Party’ op woensdag 11 oktober, waar op informele wijze genetwerkt kan worden met exposanten en andere genodigde bezoekers van de IT-SA.

Reis naar SaaStock Dublin

Vectrix organiseert in samenwerking met Endeit Capital  en Winning by Design van maandag 18 september t/m woensdag 20 september een reis naar SaaStock in Dublin voor SaaS-bedrijven en investeerders.

Investeerdersmiddag

Amsterdam

Portugal is currently in the interest of foreign investors worldwide. There are opportunities for project developers in real estate, but also in outsourcing of production. Portugal is one of the safest countries in the world according to the Global Peace Index 2017.

Andina Pack

International Converting, Proces

The most complete exhibition of converting, processing and packaging of South-America.

ASEAN-regio: duurzaam ontwerpen en bouwen

Wilt u zakendoen in Singapore, Maleisië of Indonesië? En bent u actief in Green Urban Design, Smart Technologies, oplossingen voor Duurzame Smart Buildings & Construction?

International Intelligent Agricultural Expo

Bent u ondernemer in de tuinbouw en wilt u zakendoen in China? Ga dan mee met de 'roadshow' rond de International Intelligent Agricultural Expo van 7 tot 9 september 2017.

Matchmaking Cyber Security Week

Wilt u zakenpartners ontmoeten in de cyber security sector? Kom dan naar het matchmakingevent van 26 tot en met 28 september 2017 tijdens de Cyber Security week in Den Haag.

Pagina's