Chemie (topsector)

Export Control en sancties

Tools voor opzetten van intern c

Voor wie
Verantwoordelijke voor het beleid en de uitvoering van export control. Betrokkenen bij het classificeren van goederen en het opzetten van een export compliance systeem.
Mbo/hbo werk- en denkniveau. Enige kennis van export control en compliance is gewenst.

Export van A t/m Z

Basiscursus in export en interna

Je verkrijgt een goede basiskennis van de belangrijkste aspecten bij export. Na het volgen van de cursus heb je goed zicht op alle betrokken partijen/spelers binnen de exportketen.

Duur: 3 dagen

Training Certificaten van Oorsprong en meer

Training Certificaten van Oorspr

Het opstellen van een certificaat van oorsprong gaat vaak gepaard met een hoop ingewikkelde regelgeving. Laat je dus goed informeren en leer op een efficiënte manier met de materie om te gaan.

9 oktober: beursdeelname RECSO EnviroSpill

9 & 10 oktober: beursdeelnam

Via de Nederlandse Export Combinatie (NEC) kunt u deelnemen aan de RECSO EnviroSpill 2018 in Abu Dhabi. Deze beurs heeft de focus op olie, gas en duurzame energie en biedt u de mogelijkheid om face-to-face in contact te komen met Arabische inkopers.

Holland Paviljoen Op Agrofood Ethiopië 2018

Agrofood Plastprintpack Ethiopië

Bent u actief in de landbouw of bredere agro-food sector en biedt u producten, kennis en expertise, apparatuur of diensten aan op het gebied van voedselproductie, verwerking, verpakking of opslag met een interesse in de Ethiopische markt?

Holland Paviljoen Iran Oil Show 2018

Voor de 3de keer organiseert FME in nauwe samenwerking met het exportplatform Dutch Energy Solutions en de Nederlandse ambassade in Teheran, een Holland Paviljoen op deze editie van de Iran Oil Show.

Pagina's