Agri & Food (topsector)

Myplant & Garden - GREENN

Myplant & Garden

Myplant & Garden wordt voor de vierde keer georganiseerd van 21 t/m 23 februari 2018.

Agritech 2018

Agritech Israel 2018, the 20th International Agricultural Technology Exhibition, is one of the world’s most important exhibitions in the field of agricultural technologies. The exhibition will be held May 8 – 10, 2018 at the Israel Trade Fairs and Convention Center in Tel Aviv .

Holland Paviljoen op ProPak Vietnam

Belangrijkste verwerkings- en ve

ProPak Vietnam is de belangrijkste verwerkings- en verpakkingsvakbeurs van Vietnam. East-West Trade & consulting (EWTC) organiseert dit jaar een Holland Paviljoen om Nederlandse bedrijven te voorzien van een hoge graad van zichtbaarheid tijdens de beurs en met als gevolg, blootstelling aan de Vietnamese markt.

IBR Groningen Myanmar & Thailand

Onderzoeksproject gelieerd aan d

International Business Research (IBR) is een onderzoeksproject gelieerd aan de Rijksuniversiteit Groningen, opgezet en uitgevoerd door studenten van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde.

International Business Research China

Onderzoeksproject gelieerd aan d

International Business Research (IBR) is een onderzoeksproject gelieerd aan de Rijksuniversiteit Groningen, opgezet en uitgevoerd door studenten van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde.

Matchmaking wijn en food in Spanje

Bent u inkoper of groothandelaar van Spaanse wijn of voedingsmiddelen zoals olijfolie, worst of kaas? Of wilt u zakendoen met Spanje?

27 november: Missie, congres & beurs Oeganda

27 november t/m 1 december: Miss

Bent u een ondernemer geïnteresseerd in de agrarische markt van Oeganda? Neem dan deel aan de handelsmissie eind november dit jaar! De missie bevat onder andere deelname aan het Holland Paviljoen tijdens de vijfde editie van het jaarlijkse Agribusiness Congress East Africa.

10 t/m 12 april: WorldFood Polen

10 t/m 12 april: Holland Paviljo

Via de Nederlandse Export Combinatie (NEC) kunt u deelnemen aan het Holland Paviljoen op de 5e editie van het jaarlijkse WorldFood Polen. Deze beurs heeft de focus op voeding en drank en biedt u de mogelijkheid om face-to-face in contact te komen met Poolse kopers. Wilt u uw export uitbreiden naar Polen?

6 t/m 8 maart: Holland Paviljoen AgraMe Dubai

6 t/m 8 maart: Holland Paviljoen

De AgraME, welke zich richt op agroproducten en diensten, is de grootste handelsbeurs binnen zijn sector in de MENA-regio. Wilt u zich focussen op deze regio?

Trade Mission - Elgeyo/Marakwet County

Ondernemen in Elgeyo/Marakwet Co

Er zijn drie redenen waarom u zich bij onze handelsmissie naar Elgeyo/Marakwet County, Kenia kunt aansluiten. 1) Om de gelegenheid om nieuwe markten te onderzoeken die voordeel bieden voor uw bedrijf .

Pagina's