Agri & Food (topsector)

Gulfood Manufacturing 2018

Holland Paviljoens in Ingredient

Orange Exhibition Management B.V. (OEM) zal voor de 5e maal de Holland Paviljoens op Gulfood Manufacturing 2018 organiseren. OEM heeft de volledige steun van de organisator van Gulfood Manufacturing, Dubai World Trade Center (DWTC) en handelt als de exclusieve agent voor Nederland.

Inkomende missie Pakistan Zuivel

Vooraankondiging van Pakistaanse

Een Pakistaanse delegatie uit de Sindh Provincie, bestaande uit 6 overheidsvertegenwoordigers (o.a. van de Livestock Department) en 2 grote zuivel bedrijven, zal in augustus 2018 een bezoek brengen aan Nederland. De delegatie wordt geleid door het Hoofd van de Livestock Department van Sindh Provincie, Pakistan.

Food and Beverage Exhibition

Food Hospitality World 2018

Bent u actief in de Food & Beverages sector, ga dan van 7 – 9 september mee met Chef-kok Herman den Blijker naar China!

Iberflora - GREENN

Iberflora is de Spaanse vakbeurs voor professionals in de sierteelt sector. Jaarlijks komen hier rond de 10.000 bezoekers uit 33 landen op af. De bezoekers bestaan onder andere uit tuincentra, bloemisten, retailers etc.

Netherlands - Korea Business Event 2018

This event is a unique opportunity to meet Dutch and Korean experts from the private sector, the Korean embassy in The Hague and the Netherlands embassy in Seoul. The program at a glance:

North Africa Business Dialogue

Heeft u interesse in zakendoen met de regio Noord-Afrika? Wilt u in één middag spreken met de Nederlandse ambassades in Noord-Afrika (Algerije, Egypte, Libië, Marokko en Tunesië)?

ANUTEC Brazil

Int technology vakbeurs voor de

ANUTEC Brazilië is de leidende beurs voor de Food Industrie in Brazilië. ANUTEC Brazil biets een overzicht van de hele chain met de nadruk op processing, packaging, food safety en ingrediënten alsmede services en oplossingen op het gebied van Animal Protein.

ANUTEC - International FoodTec india

Int vakbeurs voor producenten in

ANUTEC India biedt een uitstekende groeipotentie voor alle segmenten nop het gebied van processing, productie en packaging. Als beste evenement in India op haar gebied zet ANUTEC India de trends in een sterk groeiende markt en brengt alle partijen samen op 1 plek.

Annapoorna World of Food India

Int vakbeurs voor de food, bever

Annapoorna World of Food India is de ontmoetingsplaats in Mumbai, India voor Food & Beverage Industrie om innovaties, ideeën en business contacten uit te wisselen.
WOFI is het ideale export platform voor bedrijven die willen starten in de sterk groeiende Indiase markt.

Pagina's