Sectorbreed

Holland Paviljoen FHA – Singapore

24 t/m 27 april

In navolging op het succes in 2016 organiseert de NEC ook in april 2018 een inzending op de Food & Hotel Asia in Singapore vanwege de grote kansen in deze Aziatische markt.

Handelsmissie naar Shanghai & Hefei

Tijdens een achtdaagse reis richten we ons op kennisdeling, delen van wederzijdse netwerken en handelsbevordering met ondernemers in de regio Shanghai en Hefei.

Het wordt een compact, maar bovenal een krachtig programma!

Ondernemen in Scandinavië

Kansrijk aan export en import

Scandinavië staat in de top vijf van belangrijkste exportbestemmingen van Nederland.
Wat maakt Scandinavië interessant voor Nederlandse bedrijven? Is het de “win-win” cultuur en de informele wijze van zakendoen (maar kom wel op tijd op een afspraak!) die Nederlanders ook kennen?

4 november: handelsmissie naar VAE & Oman

3 t/m 8 november: uitgaande hand

Bent u een ondernemer en heeft u interesse in de sportmarkt in de Verenigde Arabische Emiraten en Oman? Ga dan mee met een uitgaande missie naar de VAE! Bij voldoende belangstelling wordt de missie verlengd met een bezoek aan Oman.

Smart Region - International Brokerage Event

Bilateral meetings of Czech and foreign companies will be held at the international conference "Smarter Region - International Brokerage Event 2017" 5.10.2017 in Ostrava, Czech Republic.

Inkomende delegatie Duitsland

In opdracht van de Duitse overheid en in samenwerking met onze Duitse partner Enviacon komen er van 11 t/m 15 september 2017 diverse geselecteerde Duitse food bedrijven naar Nederland. De bedrijven zijn door de Duitse overheid geselecteerd op de kansrijkheid van hun producten voor de Nederlandse markt.

Bijeenkomst België Foodtech

Bijeenkomst ter voorbereiding op

Wilt u uw export verder opzetten in België? Kom, laat u informeren en ga daarna mee met de handelsmissie!

Road2UK - Zakendoen met Verenigd Koninkrijk

"The taste of international

Op donderdag 21 september 2017 organiseert de Kamer van Koophandel (KvK) in samenwerking met FoodDelta Zeeland en Stichting Innovatiehuis het event ‘Road2UK: The taste of international business for the foodsector’.

Pagina's