Sectorbreed

Ga mee met NICCT naar de Bengal Global Summit

Wilt u ondernemen in India? Of wilt u uitbreiden op het Indiase continent? Ga dan mee met onze handelsdelegatie naar de ‘Bengal Global Summit’ op 16 en17 januari 2018! De meeting is een van de meest vooraanstaande zakelijke netwerkbijeenkomsten in India met meer dan 5000 investeerders uit de hele wereld.

Culturele uitdagingen van zakendoen in België

Effectief zakendoen met Belgen

Buren met verschillende culturen. De stap om in buurland België te gaan ondernemen lijkt snel gemaakt, want de afstand is klein en voor een groot deel spreekt men ook nog dezelfde taal. Toch hebben Nederlanders en Belgen vaak heel andere opvattingen over wat de beste manier is om zaken te doen.

Uitnodiging Jour Fix

“Het kabinet Rutte III: Nieuwe k

Na een historisch lange demissionaire periode is de regering Rutte III volop aan de slag met het nieuwe regeerakkoord “Vertrouwen in de toekomst”.

Bedrijvendag Ambassadeursconferentie 2018

Wilt u internationaal ondernemen of uw activiteiten uitbreiden? Kom dan op woensdag 31 januari naar de Bedrijvendag tijdens de Ambassadeursconferentie in Rotterdam.

Algemene voorwaarden in Duitsland

Algemene voorwaarden bij het zak

Wanneer u zich met uw bedrijf op de Duitse markt richt en u orders uit Duitsland ontvangt, dan is het erg belangrijk dat uw algemene voorwaarden goed in orde zijn.

Duitsland-Borrel

Maak uw webshop Duitsland-proof

Duitsers behoren inmiddels tot de grootste online shoppers van Europa. De e-commerce-markt is er groot en blijft maar groeien.

Pagina's