Sector- en productinformatie (export)

Rondetafelsessie agrifoodsector Filipijnen

Business kansen voor de zuivel,

Bent u actief in de sectoren zuivel, vlees en vis of tuinbouw? En wilt u meer weten over zakendoen in de agrifoodsector op de Filipijnen? Kom dan naar de rondetafelsessie op vrijdag 3 november 2017 in Zeist.

Enlightened Design Cologne 2018

The IMM Cologne isn’t just the 1st interior design show of 2018. It's the 1st choice for renowned international exhibitors and decision-making professional visitors from all over the world as well. The IMM Cologne showcases inspiring interior design ideas for trendsetters and provides markets with new impetus.

24 oktober: Inkomende handelsmissie Sri Lanka

24 t/m 28 oktober: Inkomende han

Bent u actief in de zuivelindustrie en opzoek naar potentiële zakenpartners in Sri Lanka? Dan brengen de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en de Nederlandse Export Combinatie u graag in contact met Sri Lankaanse zuivelbedrijven.

Vakbeurs Solutrans in Lyon

Internationale transportbeurs

Solutrans, de internationale transportbeurs voor oplossingen op het gebied van wegtransport van goederen en stedelijk goederenvervoer vindt plaats in Lyon, van 21 tot en met 25 november a.s.
Deze jaar staat de beurs in het teken van zes actuele thema’s:
- de fabriek van de toekomst

Maatwerk Matchmaking e-mobility Wenen

Doet u zaken in de e-mobilitybranche en zoekt u Oostenrijkse samenwerkingspartners? Doe dan mee aan Maatwerk Matchmaking op dinsdag 21 november in Wenen.

7 december: handelsmissie België

7 december: handelsmissie België

De Belgische markt op het gebied van compact wonen is een opkomende markt, er ontstaat steeds meer interesse om klein en stedelijk te gaan wonen.

MariMatch 2017

tijdens Europort 2017, Nederland

Van 7 t/m 10 november 2017 is Europort, georganiseerd in wereldhavenstad Rotterdam, de internationale ontmoetingsplaats voor innovatieve technologie en complexe scheepsbouw.

Holland Paviljoen FHA – Singapore

24 t/m 27 april

In navolging op het succes in 2016 organiseert de NEC ook in april 2018 een inzending op de Food & Hotel Asia in Singapore vanwege de grote kansen in deze Aziatische markt.

4 november: handelsmissie naar VAE & Oman

3 t/m 8 november: uitgaande hand

Bent u een ondernemer en heeft u interesse in de sportmarkt in de Verenigde Arabische Emiraten en Oman? Ga dan mee met een uitgaande missie naar de VAE! Bij voldoende belangstelling wordt de missie verlengd met een bezoek aan Oman.

Aquamatch Amsterdam 2017

Werkt u in de water- en deltatechnologie en zoekt u internationale samenwerkingspartners? Kom dan op donderdag 2 november 2017 tijdens de Aquatech Amsterdam naar het matchmakingevent AquaMatch 2017.

Pagina's