Landeninformatie (export)

Match2Medica

Boost your innovation in Europe

Voor de 4e keer organiseert Ontwikkelingsmaatschappij Oost NL de Match2Medica ondernemersreis i.s.m.

Inkomende handelsmissie Canada

Canada Design

In opdracht van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland organiseert de Nederlandse Export Combinatie een inkomende missie uit Canada van vertegenwoordigers van de creatieve industrie. Deze missie zal plaatsvinden van 22 tot en met 26 oktober 2017, ten tijde van de Dutch Design Week.

Bijeenkomst België Foodtech

Bijeenkomst ter voorbereiding op

Wilt u uw export verder opzetten in België? Kom, laat u informeren en ga daarna mee met de handelsmissie!

Landentafel Australië & Nieuw Zeeland

Kansen voor de tuinbouwsector in

De tuinbouwsector is een van de snelst groeiende sectoren in Australië. Naast de noodzaak de groeiende bevolking in eigen land van voedsel te voorzien, heeft Australië de ambitie om een belangrijke voedselproducent voor de Aziatisch-Pacifische regio te worden.

Road2LatinAmerica

Doet u al zaken of heeft u altij

Latijns-Amerika is een levendige regio met interessante zakelijke kansen. Hoe snel en flexibel speelt u in op nieuwe kansen in Latijns-Amerika? Vraagt u zich af hoe u uw positie kunt verbeteren? Hoe u meer winst kunt behalen?

Business Breakfast | WTC·E Internationals

'Starters International Bus

Je denkt erover te beginnen met exporteren of een nieuwe buitenlandse markt te betreden. Maar hoe pak je dat succesvol aan? Welke markten bieden kansen en wat moet je doen om die kansen te verzilveren?

Een andere kijk op de ZA maakindustrie

Local insights from SACEEC

Wilt u exclusieve insights krijgen in de laatste ontwikkelingen in de Zuid-Afrikaanse maakindustrie? Benieuwd hoe u uw bedrijfsstrategie kunt aanpassen aan de veranderende local content en BBBEE-regulering? Hoe kan Nederlandse innovatieve technologie toegepast worden in de Zuid-Afrikaanse context?

Pagina's