Landeninformatie (export)

Culturele uitdagingen van zakendoen in België

Effectief zakendoen met Belgen

Buren met verschillende culturen. De stap om in buurland België te gaan ondernemen lijkt snel gemaakt, want de afstand is klein en voor een groot deel spreekt men ook nog dezelfde taal. Toch hebben Nederlanders en Belgen vaak heel andere opvattingen over wat de beste manier is om zaken te doen.

Bedrijvendag Ambassadeursconferentie 2018

Wilt u internationaal ondernemen of uw activiteiten uitbreiden? Kom dan op woensdag 31 januari naar de Bedrijvendag tijdens de Ambassadeursconferentie in Rotterdam.

Myplant & Garden - GREENN

Myplant & Garden

Myplant & Garden wordt voor de vierde keer georganiseerd van 21 t/m 23 februari 2018.

Missie Afval en Afvalwater Iran 21-24 feb 18

Presenteer uw bedrijf in het Hol

Van 21 t/m 24 februari 2018 organiseert MetaSus een handelsmissie rond afval- en afvalwater naar de Iran Enviro Fair in Teheran. Op de beurs wordt een Holland Paviljoen ingericht en er vindt een seminar en (zo mogelijk) een matchmaking evenement plaats om de Nederlandse deelnemers te profileren.

Holland Paviljoen op ProPak Vietnam

Belangrijkste verwerkings- en ve

ProPak Vietnam is de belangrijkste verwerkings- en verpakkingsvakbeurs van Vietnam. East-West Trade & consulting (EWTC) organiseert dit jaar een Holland Paviljoen om Nederlandse bedrijven te voorzien van een hoge graad van zichtbaarheid tijdens de beurs en met als gevolg, blootstelling aan de Vietnamese markt.

10 t/m 12 april: WorldFood Polen

10 t/m 12 april: Holland Paviljo

Via de Nederlandse Export Combinatie (NEC) kunt u deelnemen aan het Holland Paviljoen op de 5e editie van het jaarlijkse WorldFood Polen. Deze beurs heeft de focus op voeding en drank en biedt u de mogelijkheid om face-to-face in contact te komen met Poolse kopers. Wilt u uw export uitbreiden naar Polen?

6 t/m 8 maart: Holland Paviljoen AgraMe Dubai

6 t/m 8 maart: Holland Paviljoen

De AgraME, welke zich richt op agroproducten en diensten, is de grootste handelsbeurs binnen zijn sector in de MENA-regio. Wilt u zich focussen op deze regio?

Pagina's