Marktonderzoek (export)

Export Sales for young professionals

Ambitieuze jonge managers in de exportwereld, die hun carrière een stevige ‘boost’ willen geven
Met deze cursus leg je als nieuwkomer binnen een exportorganisatie een stevig fundament voor de totstandkoming van de verdere omzetgroei binnen jouw bedrijf.

Ínternational Research Project

Non-profit consultancy projecten

Het International Research Project is een non-profit consultancy project van 20 student consultants verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Dit jaar gaan wij naar Vietnam, het idee is dat wij samen gaan werken met bedrijven en kijken of wij wat kunnen betekenen voor hun zaken in Vietnam.

Flowers Expo Moscow - GREENN

Flowers Expo Moscow

Van 11 t/m 13 september vindt de Flowers Expo Moscow plaats. Voor het vijfde achtereenvolgende jaar organiseert GREENN de deelname aan deze beurs voor het Nederlandse Sierteeltcollectief. Vorig jaar was een drukbezochte editie en heeft de beurs meer dan 16.000 bezoekers getrokken uit 37 verschillende landen.

Holland Paviljoen Op Agrofood Ethiopië 2018

Agrofood Plastprintpack Ethiopië

Bent u actief in de landbouw of bredere agro-food sector en biedt u producten, kennis en expertise, apparatuur of diensten aan op het gebied van voedselproductie, verwerking, verpakking of opslag met een interesse in de Ethiopische markt?

Holland Paviljoens op Iran Agrofood 2018

Iraanse toonaangevende internati

EWTC verkondigt met genoegen de 25e editie van de Iraanse toonaangevende internationale Agrofood gebeurtenis, die 1.405 exposanten uit 39 landen en meer dan 40.000 bezoekers verwelkomde in 2017. Vier paviljoens worden georganiseerd die de betreffende beurzen van deze unieke evenement vertegenwoordigen.

NIDV-Symposium

Het Symposium van en voor de Ned

Het jaarlijkse NIDV-Symposium is het ontmoetingspunt voor het zaken doen op het gebied van defensie en veiligheid. Iedereen die direct of indirect betrokken is bij de aan- en verkoop van producten en diensten is aanwezig. Op één dag kunnen afspraken worden gemaakt die anders weken of maanden in beslag nemen.

Salon Du Végétal - GREENN

Salon Du Végétal, deze bekende beurs wordt voor de tweede maal op de nieuwe locatie in Nantes gehouden in juni.
Na vele jaren heeft de organisatie vorig jaar voor een andere locatie en ander tijdstip gekozen voor deze internationale beurs.
De beurs wordt nu gehouden van 19 t/m 21 juni in Nantes.

Holland Paviljoen FHA – Singapore

24 t/m 27 april

In navolging op het succes in 2016 organiseert de NEC ook in april 2018 een inzending op de Food & Hotel Asia in Singapore vanwege de grote kansen in deze Aziatische markt.

Uitgaande handelsmissie Chili

11 t/m 15 november 2018

De productie van groente en fruit (tomaat, sla en komkommer) is in 2016 met 16.4% gestegen naar aan waarde van $9.7 miljard. Een verdere uitbreiding van het tuinbouwariaal wordt verwacht.

Pagina's