Waarom en hoe (export)

Foodex Japan 2018

Holland Pavilion and Dutch Food/

Foodex is de grootste levensmiddelenbeurs in Azië en werd in 2017 door maar liefst 82.434 bezoekers bezocht, waar 3.282 bedrijven uit 77 landen hun producten tentoonstelden. De beurs is dan ook een begrip binnen de levensmiddelenindustrie en trekt bezoekers uit heel de wereld.

Road2SouthernEurope

Ziet u kansen voor uw bedrijf in

Op donderdag 26 oktober organiseert de Kamer van Koophandel de bijeenkomst Road2SouthernEurope.

BIA forum

Equipment supplier exhibition an

Forum “Equipment Suppliers Exhibition and Lease Finance Forum” is for all businesses whose success depends on technological innovations and modern industrial equipment.

Inkomende handelsmissie Canada

Canada Design

In opdracht van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland organiseert de Nederlandse Export Combinatie een inkomende missie uit Canada van vertegenwoordigers van de creatieve industrie. Deze missie zal plaatsvinden van 22 tot en met 26 oktober 2017, ten tijde van de Dutch Design Week.

Handelsmissie naar Uruguay en Argentinië

Van 6 t/m 8 november vindt de regionale havenconferentie van AAPA plaats in Punta del Este, Uruguay. Aansluitend wordt op 9 en 10 november een handelsmissie naar Argentinië georganiseerd, geleid door VNO-NCW voorzitter Hans de Boer.

Effectief zaken doen in andere culturen

Het is bijna uitzonderlijk als uw bedrijf of organisatie niet te maken heeft met klanten, partners of instanties waarbij andere culturen een rol spelen. Het is een gegeven dat de invloed van culturen op de manier waarop we met elkaar omgaan met de dag groeit. Elkaar begrijpen vormt de basis voor vooruitgang.

Uitgaande handelsmissie Chili

4 t/m 8 maart 2018

De productie van groente en fruit (tomaat, sla en komkommer) is in 2016 met 16.4% gestegen naar aan waarde van $9.7 miljard. Een verdere uitbreiding van het tuinbouw ariaal wordt verwacht.

Beursdeelname Ambiente Frankfurt

9 t/m 13 februari

In 2018 is Nederland partnerland van de designbeurs Ambiente; dat betekent extra aandacht voor Nederlandse standhouders. Een goede mogelijkheid voor Nederlandse designers
om zich internationaal te profileren!

Pagina's