Toeleveren en uitbesteden (internationaliseren)

The future of materials summit

A new age for manufacturing

The Economist' Future of Materials Summit will bring together leading manufacturers, scientists, technologists and policymakers, and analyse the modern materials “ecosystem”, from research and development, via supply chains, to business applications.

Unieke investeringsmogelijkheden in Roemenië

Handelsmissie 26 - 30 november 2

Met het oog op het bijdragen aan succesvolle investeringen in Roemenië, organiseert BG & Partners Law and Consultancy met de steun van RVO een handelsmissie voor Nederlandse beleggers.

MariMatch 2017

tijdens Europort 2017, Nederland

Van 7 t/m 10 november 2017 is Europort, georganiseerd in wereldhavenstad Rotterdam, de internationale ontmoetingsplaats voor innovatieve technologie en complexe scheepsbouw.

Masterly - The Dutch in Milano

Nederlands Paviljoen

Jaarlijks verrijst in het centrum van Milaan het Nederlands paviljoen tijdens de Salone del Mobile, op 200 meter van de Dom. Het fascinerende Palazzo Francesco Turati is opnieuw het exclusieve domein voor Nederlands ontwerp.

Match2Medica

Boost your innovation in Europe

Voor de 4e keer organiseert Ontwikkelingsmaatschappij Oost NL de Match2Medica ondernemersreis i.s.m.

Effectief zaken doen in andere culturen

Het is bijna uitzonderlijk als uw bedrijf of organisatie niet te maken heeft met klanten, partners of instanties waarbij andere culturen een rol spelen. Het is een gegeven dat de invloed van culturen op de manier waarop we met elkaar omgaan met de dag groeit. Elkaar begrijpen vormt de basis voor vooruitgang.

Mastercourse: Doing business in the USA

Zakendoen in de Verenigde staten lijkt voor veel mensen bekend terrein, toch leert de praktijk dat het zakendoen in Amerika vaak lastiger is dan gedacht. Kent u bijvoorbeeld het correcte antwoord op vragen als: wat is een Spiff?

Present Your Startup Curacao

The Carribean the place to be an

> Present Your Startup Curaçao 22 - 25 oktober 2017
> Visiting A TECH Conference 26 -28 oktober 2017

Dit jaar gaan we op een tweede handelsmissie naar het Caribisch gebied. We bezoeken niet alleen Curaçao maar ook the hottest TECH Conference in the world in Aruba.

Investeerdersmiddag

Amsterdam

Portugal is currently in the interest of foreign investors worldwide. There are opportunities for project developers in real estate, but also in outsourcing of production. Portugal is one of the safest countries in the world according to the Global Peace Index 2017.

PV Trade Mission Vietnam

International solar energy trade

Solarplaza’s proven 5-day trade mission model is the perfect turnkey solution for companies eager to expand their solar businesses in emerging markets.

Pagina's