Buitenlands verkoopkantoor of dochterbedrijf (internationaliseren)

Effectief zaken doen in andere culturen

Het is bijna uitzonderlijk als uw bedrijf of organisatie niet te maken heeft met klanten, partners of instanties waarbij andere culturen een rol spelen. Het is een gegeven dat de invloed van culturen op de manier waarop we met elkaar omgaan met de dag groeit. Elkaar begrijpen vormt de basis voor vooruitgang.

Present Your Startup Curacao

The Carribean the place to be an

> Present Your Startup Curaçao 22 - 25 oktober 2017
> Visiting A TECH Conference 26 -28 oktober 2017

Dit jaar gaan we op een tweede handelsmissie naar het Caribisch gebied. We bezoeken niet alleen Curaçao maar ook the hottest TECH Conference in the world in Aruba.

PV Trade Mission Vietnam

International solar energy trade

Solarplaza’s proven 5-day trade mission model is the perfect turnkey solution for companies eager to expand their solar businesses in emerging markets.

Beursreis / Handelsmissie Barcelona

Handels- en kennis missie / coll

Business Tours B.V. organiseert binnen de foodsector een 4-daagsereis naar één van de meest toonaangevende beurzen in deze branche, namelijk Alimentaria Barcelona, gecombineerd met een handels- en kennis missie naar Barcelona.

Renewable Energy Trade Mission Iran 2017

A 5-day turnkey solutions to exp

Last October Solarplaza broke ground in Iran, bringing the first international renewable energy business delegation (40+ delegates).
Its second edition is taking place this September 17-21.

AdvaMed 2017

Handelsmissie

Van 25 t/m 29 september 2017 organiseert Oost NV een kleine handelsmissie naar de AdvaMed conferentie en beurs in San José, Californië.

Voor wie?
De missie is bedoeld voor regionale MedTech bedrijven die serieuze plannen hebben voor internationale expansie.

Zaken-Missie Zuid-Marokko

Agrofood - Fisheries - Port Deve

Van 25 t/m 29 september 2017 organiseert Connect2MENA, met de heer Mohamed Laroussi als missieleider, een zakenmissie naar Zuid-Marokko. Wij bezoeken hierbij de steden Casablanca en Dakhla.

Buitenlands verkoopkantoor of dochterbedrijf

Buitenlands verkoopkantoor of dochterbedrijf (internationaliseren)

De keuze tussen een buitenlands verkoopkantoor of een dochteronderneming is niet altijd even makkelijk. Wat zijn de voor- en nadelen ? Hoe komt u tot een goede keuze?