Matchmaking (export)

Handelsmissie Cruisemarkt Florida

Vijfde editie van deze handelsmi

Veel bedrijven zijn u voorgegaan en kwamen enthousiast terug met interessante nieuwe contacten en leads. Sommigen konden zelfs meteen op korte termijn leveren. Het is niet voor niets dat we nu alweer mogen spreken van de vijfde editie van deze populaire handelsmissie Cruisemarkt.

WindEnergy Hamburg

Holland Collectief onder naam &#

WindEnergy Hamburg, de beurs die plaatsvindt van 25 t/m 28 september 2018, is het toonaangevende evenement in de windenergie en onmisbaar voor iedereen die zaken doet in deze sector.

Myplant & Garden - GREENN

Myplant & Garden

Myplant & Garden wordt voor de vierde keer georganiseerd van 21 t/m 23 februari 2018.

Uitnodiging Jour Fix

“Zwarte gaten in de spotlight”

Zwarte gaten zijn niet alleen mysterieus voor de wetenschap, ook voor het algemeen publiek. Het zijn de meest extreme voorspellingen van Einsteins relativiteitstheorie, welke het einde van ruimte en tijd markeert.

Holland Paviljoen op ProPak Vietnam

Belangrijkste verwerkings- en ve

ProPak Vietnam is de belangrijkste verwerkings- en verpakkingsvakbeurs van Vietnam. East-West Trade & consulting (EWTC) organiseert dit jaar een Holland Paviljoen om Nederlandse bedrijven te voorzien van een hoge graad van zichtbaarheid tijdens de beurs en met als gevolg, blootstelling aan de Vietnamese markt.

The Dutch School op BETT

Nederlandse edtech start-ups ver

Bent u een Nederlandse bedrijf dat ICT-oplossingen voor het onderwijs levert, en wilt u graag zakendoen op een van de grootste onderwijsbeurzen ter wereld? Ga dan onder de noemer ‘The Dutch School’ mee naar de BETT Show in Londen.

27 november: Missie, congres & beurs Oeganda

27 november t/m 1 december: Miss

Bent u een ondernemer geïnteresseerd in de agrarische markt van Oeganda? Neem dan deel aan de handelsmissie eind november dit jaar! De missie bevat onder andere deelname aan het Holland Paviljoen tijdens de vijfde editie van het jaarlijkse Agribusiness Congress East Africa.

10 t/m 12 april: WorldFood Polen

10 t/m 12 april: Holland Paviljo

Via de Nederlandse Export Combinatie (NEC) kunt u deelnemen aan het Holland Paviljoen op de 5e editie van het jaarlijkse WorldFood Polen. Deze beurs heeft de focus op voeding en drank en biedt u de mogelijkheid om face-to-face in contact te komen met Poolse kopers. Wilt u uw export uitbreiden naar Polen?

6 t/m 8 maart: Holland Paviljoen AgraMe Dubai

6 t/m 8 maart: Holland Paviljoen

De AgraME, welke zich richt op agroproducten en diensten, is de grootste handelsbeurs binnen zijn sector in de MENA-regio. Wilt u zich focussen op deze regio?

Handelsmissie Koeweit

Offshore technology & refine

Van 2 tot en met 5 december 2017 organiseert het FME exportplatform Dutch Energy Solutions een uitgaande missie naar Koeweit. Deze missie richt zich op Offshore Technology, een groeimarkt voor Koeweit, aangevuld met actuele onderwerpen in grootschalige refiningprojecten.

Pagina's