Matchmaking (export)

Trade Mission to Sudan

Agro & Food, Energy, Transpo

Following recent lifting of the majority of US sanctions against the Rupublic of Sudan, the Netherlands-African Business Council (NABC) is organising a trade mission to Sudan.

Inkomende handelsmissie Myanmar

Tijdens Offshore Energy 2017 in

Maak kennis met potentiële Myanmarese zakenrelaties. Een unieke gelegenheid doet zich voor om dit op een wel heel comfortabele manier te realiseren.

Holland Paviljoen FHA – Singapore

24 t/m 27 april

In navolging op het succes in 2016 organiseert de NEC ook in april 2018 een inzending op de Food & Hotel Asia in Singapore vanwege de grote kansen in deze Aziatische markt.

Gezamenlijke beursdeelname IAAPA Orlando

IAAPA Attractions Expo 2017 is the one-stop destination for leisure and attractions industry professionals, including owners, operators, suppliers, investors, and developers from:

IRO Olie- en Gasmissie Saudi Arabië - Bahrein

IRO olie- en gasmissie naar Saudi Arabië en Bahrein van zaterdag 18 t/m dinsdag 21 november 2017.

De missie zal worden georganiseerd in nauwe samenwerking met de Nederlandse Ambassades in Saudi Arabië en Koeweit-Bahrein.

De Ambassadeur van Saudi Arabië zal gedurende de gehele missie aanwezig zijn.

Handelsmissie naar Shanghai & Hefei

Tijdens een achtdaagse reis richten we ons op kennisdeling, delen van wederzijdse netwerken en handelsbevordering met ondernemers in de regio Shanghai en Hefei.

Het wordt een compact, maar bovenal een krachtig programma!

4 november: handelsmissie naar VAE & Oman

3 t/m 8 november: uitgaande hand

Bent u een ondernemer en heeft u interesse in de sportmarkt in de Verenigde Arabische Emiraten en Oman? Ga dan mee met een uitgaande missie naar de VAE! Bij voldoende belangstelling wordt de missie verlengd met een bezoek aan Oman.

Pulpaper 2018 Helsinki

The leading international forum

PulPaper is the leading international event in the forest industry’s calendar, and will be held at Messukeskus in Helsinki The event acts as a global meeting place where visitors can get a comprehensive overview of the latest forestry technology.

Factfinding missie Australië

5-daagse reis voor Nederlandse I

Van 14-20 oktober wordt er missie voor ICT-bedrijven naar Australië georganiseerd in opdracht van het Nederlands Consulaat in Sydney en RVO.nl.

Pagina's