Hulp en ondersteuning (export)

Flower Expo Ukraine

Flower Expo Ukraine is de enige en grootste internationale bloemen- en plantententoonstelling in Oekraïne. Topflower organiseert wederom het Holland Collectief!

24 oktober: Inkomende handelsmissie Sri Lanka

24 t/m 28 oktober: Inkomende han

Bent u actief in de zuivelindustrie en opzoek naar potentiële zakenpartners in Sri Lanka? Dan brengen de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en de Nederlandse Export Combinatie u graag in contact met Sri Lankaanse zuivelbedrijven.

7 december: handelsmissie België

7 december: handelsmissie België

De Belgische markt op het gebied van compact wonen is een opkomende markt, er ontstaat steeds meer interesse om klein en stedelijk te gaan wonen.

Holland Paviljoen FHA – Singapore

24 t/m 27 april

In navolging op het succes in 2016 organiseert de NEC ook in april 2018 een inzending op de Food & Hotel Asia in Singapore vanwege de grote kansen in deze Aziatische markt.

4 november: handelsmissie naar VAE & Oman

3 t/m 8 november: uitgaande hand

Bent u een ondernemer en heeft u interesse in de sportmarkt in de Verenigde Arabische Emiraten en Oman? Ga dan mee met een uitgaande missie naar de VAE! Bij voldoende belangstelling wordt de missie verlengd met een bezoek aan Oman.

Slim aan de slag internationaal ondernemen

Heeft u plannen om te starten met internationaal ondernemen? Zorg dan dat u de bijeenkomst 'Slim aan de slag met internationaal ondernemen' op 29 november 2017 niet mist.

Inkomende handelsmissie Canada

Canada Design

In opdracht van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland organiseert de Nederlandse Export Combinatie een inkomende missie uit Canada van vertegenwoordigers van de creatieve industrie. Deze missie zal plaatsvinden van 22 tot en met 26 oktober 2017, ten tijde van de Dutch Design Week.

Handelsmissie naar Uruguay en Argentinië

Van 6 t/m 8 november vindt de regionale havenconferentie van AAPA plaats in Punta del Este, Uruguay. Aansluitend wordt op 9 en 10 november een handelsmissie naar Argentinië georganiseerd, geleid door VNO-NCW voorzitter Hans de Boer.

Trainingsdag voor deelname aan Duitse beurzen

bij Taleninstituut Regina Coeli

Wilt u ook goed voorbereid deelnemen aan een Duitse beurs? En wilt u weten hoe u uw bedrijf het beste kunt presenteren of verkopen op een Duitse beurs? Koninklijke Metaalunie organiseert in samenwerking met Taleninstituut Regina Coeli op dinsdag 5 september a.s.

Pagina's