Internationaal innoveren

Smart Region - International Brokerage Event

Bilateral meetings of Czech and foreign companies will be held at the international conference "Smarter Region - International Brokerage Event 2017" 5.10.2017 in Ostrava, Czech Republic.

Factfinding missie Australië

5-daagse reis voor Nederlandse I

Van 14-20 oktober wordt er missie voor ICT-bedrijven naar Australië georganiseerd in opdracht van het Nederlands Consulaat in Sydney en RVO.nl.

International eHealth Showcase - Dublin

Ierland - innovaties op het gebi

eHealth Ireland organiseert op 23 oktober a.s. tijdens de Health Innovation Week de International eHealth Showcase.
Voor deze Showcase worden bedrijven uitgenodigd hun innovatieve eHealth-product te presenteren.

China Culture Challenge: open business game

Business Game voor ondernemers,

De China Business Game is leuk, leerzaam en uitdagend. Test hoe goed voorbereid u bent op het zakendoen in China, samen met collega ondernemers, salesmanagers en business developers.

Masterly - The Dutch in Milano

Nederlands Paviljoen

Jaarlijks verrijst in het centrum van Milaan het Nederlands paviljoen tijdens de Salone del Mobile, op 200 meter van de Dom. Het fascinerende Palazzo Francesco Turati is opnieuw het exclusieve domein voor Nederlands ontwerp.

Ondernemersreis IT-SA 2017

Tweedaagse ondernemersreis naar

Deze ondernemersreis voorziet in een tweedaags bezoek aan de IT-SA 2017. Daarbij is onze deelnemersgroep uitgenodigd voor de exclusieve ‘Aussteller Party’ op woensdag 11 oktober, waar op informele wijze genetwerkt kan worden met exposanten en andere genodigde bezoekers van de IT-SA.

Match2Medica

Boost your innovation in Europe

Voor de 4e keer organiseert Ontwikkelingsmaatschappij Oost NL de Match2Medica ondernemersreis i.s.m.

Landentafel Australië & Nieuw Zeeland

Kansen voor de tuinbouwsector in

De tuinbouwsector is een van de snelst groeiende sectoren in Australië. Naast de noodzaak de groeiende bevolking in eigen land van voedsel te voorzien, heeft Australië de ambitie om een belangrijke voedselproducent voor de Aziatisch-Pacifische regio te worden.

Uitnodinging Duitsland-Borrel

Voorkom conflicten in de bouw do

Bouw- en infraprojecten zijn ook in Duitsland vaak complex, zowel in technisch als ook in organisatorisch, financieel, en juridisch opzicht. Dat bouwen risico’s met zich meebrengt, spreekt bijna vanzelf.

Pagina's