Handelsmissies (export)

Ga mee met NICCT naar de Bengal Global Summit

Wilt u ondernemen in India? Of wilt u uitbreiden op het Indiase continent? Ga dan mee met onze handelsdelegatie naar de ‘Bengal Global Summit’ op 16 en17 januari 2018! De meeting is een van de meest vooraanstaande zakelijke netwerkbijeenkomsten in India met meer dan 5000 investeerders uit de hele wereld.

Marktverkenning sierteelt Polen

Bezoek productie, groothandel en

Sense marketing & more organiseert, in samenwerking met Royal FloraHolland en Landbouwraad Martijn Homan van 14 t/m 16 feb. 2018 een marktverkenningsreis naar Polen. Ondernemers doen tijdens deze reis kennis en inspiratie op en krijgen handvatten aangereikt voor het genereren van new business.

Seminar (dam)monitoring en tailingsmanagement

Oproep deelname seminar Nederlan

Bijzondere kans voor Nederlandse bedrijven actief in / rondom (dam)monitoring en tailingsmanagement om zichzelf te presenteren aan mijnbouwbedrijven in Brazilië in een seminar georganiseerd door de deelstaatoverheid van Minas Gerais.

Myplant & Garden - GREENN

Myplant & Garden

Myplant & Garden wordt voor de vierde keer georganiseerd van 21 t/m 23 februari 2018.

Holland Paviljoen op ProPak Vietnam

Belangrijkste verwerkings- en ve

ProPak Vietnam is de belangrijkste verwerkings- en verpakkingsvakbeurs van Vietnam. East-West Trade & consulting (EWTC) organiseert dit jaar een Holland Paviljoen om Nederlandse bedrijven te voorzien van een hoge graad van zichtbaarheid tijdens de beurs en met als gevolg, blootstelling aan de Vietnamese markt.

Matchmaking wijn en food in Spanje

Bent u inkoper of groothandelaar van Spaanse wijn of voedingsmiddelen zoals olijfolie, worst of kaas? Of wilt u zakendoen met Spanje?

Beverage-missie Vietnam en Cambodja

Doet u zaken in de sector Food & Beverage en wilt u zakendoen in Vietnam? Ga dan van 29 januari tot 3 februari 2018 mee met de handelsmissie naar Hanoi en Ho Chi Minh stad.

Gulfood 2018 Handelsmissie VAE-Dubai

Halal Business Consultancy organiseert een handelsmissie naar de Gulfood 2018. Gulfood is de grootste B2B-voedselbeurs ter wereld en vindt plaats tussen 18 en 22 februari 2018 in Dubai World Trade Center, Verenigde Arabische Emiraten.

Pagina's