Rusland

Rusland

Landeninformatie

Rusland  heeft  bijna 140 miljoen consumenten en een groeiende middenklasse. De grootste afzetmarkt ligt in de grote Russische steden en in het westelijk deel van Rusland. Daar leeft 80% van de bevolking. Rusland is in 2012 toegetreden tot de WTO. Begin 2014 vonden de  Olympische Winterspelen plaats.

International exhibition Flowers Expo Moscow

PrimaLabel neemt in het kader van ons PrimaFlora-project deel aan de grootste bloemen en planten beurs van Rusland - Flowers Expo in Moskou. Door het collectief karakter van PrimaFlora is de beurspresentatie al jaren een groot succes!

NEVA 2017

Holland Paviljoen op de Russisch

NEVA is de grootste vakbeurs voor de scheepsbouw in Rusland. Met meer dan 15.000 bezoekers en 550 exposanten uit 36 landen kunt u in 4 dagen tijd honderden potentiële klanten ontmoeten. Wilt u opvallen tussen al deze andere exposanten?

Holland paviljoen MIMS Automechanika Moscow

Messe Frankfurt Nederland organiseert in 2017 een Holland Paviljoen op de Automechanika Moscow. MIMS powered by Automechanika is de internationale vakbeurs voor onderdelen en auto-onderhoud, accessoires , componenten en de aftermarket industrie en het grootste after-market business platform in Rusland.

Flowers Expo Moscow - GREENN

Van 12 t/m 14 september vindt de Flowers Expo Moscow plaats. Voor het vierde achtereen volgende jaar organiseert GREENN in samenwerking met Distance Marketing de deelname aan deze beurs voor het Nederlandse Sierteeltcollectief.