Matchmaking

Matchmaking Duits Nederlandse Handelsdag

Matchmaking is de manier om een lokale zakenpartner te vinden. Tijdens de 8e Duits-Nederlandse Handelsdag vindt een groot Matchmaking Event plaats. Bent u op zoek naar een agent, distributeur, toeleverancier of samenwerkingspartner in Duitsland? Meld u dan kosteloos aan en wij helpen u aan de juiste contacten.

Matchmakingreis Mexicaanse tuinbouw

Wilt u zakendoen met Mexico? En bent u actief in de tuinbouwsector? Ga dan mee met de matchmakingreis van 12 tot 17 november 2017 en bezoek de grootste tuinbouwbeurs in Mexico.

Maatwerk Matchmaking e-mobility Wenen

Doet u zaken in de e-mobilitybranche en zoekt u Oostenrijkse samenwerkingspartners? Doe dan mee aan Maatwerk Matchmaking op dinsdag 21 november in Wenen.

Cybersecurtiy

Technologie & diensten

SIBD (Services for International Business Development) (Nederland) en A&B Partners (België)(www.a-bpartners.eu) organiseren een tweedaagse uitgaande missie in de sector Cybersecurity.

Holland meets Ghana

Maak kennis met de top van de Gh

Op donderdag 26 oktober krijgt de Recycling Beurs in Gorkum bezoek uit Ghana.

MariMatch 2017

tijdens Europort 2017, Nederland

Van 7 t/m 10 november 2017 is Europort, georganiseerd in wereldhavenstad Rotterdam, de internationale ontmoetingsplaats voor innovatieve technologie en complexe scheepsbouw.

Vind zakenpartners op de AgriFoodTech 2017

Biedt u innovatieve oplossingen voor de agrifood-sector? Het Enterprise Europe Network Nederland (EEN) organiseert tijdens de AgriFoodTech 2017 een Meet & Match-event.

Wind Energy Matchmaking 2017 Amsterdam

De ideale gelegenheid om interna

Bent u op zoek naar potentiele internationale samenwerkingspartners op het gebied van windenergie (wind op land en wind op zee)?

Pagina's