Matchmaking

MariMatch 2017

tijdens Europort 2017, Nederland

Van 7 t/m 10 november 2017 is Europort, georganiseerd in wereldhavenstad Rotterdam, de internationale ontmoetingsplaats voor innovatieve technologie en complexe scheepsbouw.

Smart Region - International Brokerage Event

Bilateral meetings of Czech and foreign companies will be held at the international conference "Smarter Region - International Brokerage Event 2017" 5.10.2017 in Ostrava, Czech Republic.

Wind Energy Matchmaking 2017 Amsterdam

De ideale gelegenheid om interna

Bent u op zoek naar potentiele internationale samenwerkingspartners op het gebied van windenergie (wind op land en wind op zee)?

Matchmaking event voor bezoekers ANUGA

Gaat u naar de ANUGA? De dag voorafgaand aan de beurs, 6 oktober, organiseert Enterprise Europe Network een matchmaking event. Duitse inkopers gaan dan in gesprek met buitenlandse producenten.

Matchmaking Cyber Security Week

Wilt u zakenpartners ontmoeten in de cyber security sector? Kom dan naar het matchmakingevent van 26 tot en met 28 september 2017 tijdens de Cyber Security week in Den Haag.

Matchmaking tijdens MEDICA 2017

Zoekt u Europese samenwerkingspartners in de medische sector? Kom dan in novemver naar het matchmaking event tijdens de beurs MEDICA 2016 in Düsseldorf, dé ontmoetingsplaats voor de medische sector.

Pagina's