Handelsreizen uit

Ga mee met NICCT naar de Bengal Global Summit

Wilt u ondernemen in India? Of wilt u uitbreiden op het Indiase continent? Ga dan mee met onze handelsdelegatie naar de ‘Bengal Global Summit’ op 16 en17 januari 2018! De meeting is een van de meest vooraanstaande zakelijke netwerkbijeenkomsten in India met meer dan 5000 investeerders uit de hele wereld.

Handelsmissiereis Argentinië Varkenshouderij

18 t/m 25 februari 2018

De vooruitzichten voor de varkenssector in Argentinië zijn uitstekend. De wereldwijde groei van het inkomen staat garant voor een toenemende vraag naar varkensvleesproducten. JV-events en Agrivalue SA stellen U graag in staat om persoonlijk kennis te maken met deze belangrijke groeimarkt in de regio.

Marktverkenning sierteelt Polen

Bezoek productie, groothandel en

Sense marketing & more organiseert, in samenwerking met Royal FloraHolland en Landbouwraad Martijn Homan van 14 t/m 16 feb. 2018 een marktverkenningsreis naar Polen. Ondernemers doen tijdens deze reis kennis en inspiratie op en krijgen handvatten aangereikt voor het genereren van new business.

Handelsmissie Zuid-Afrika

Rientjes & Partners organiseert in samenwerking met Jong Management Internationaal (JMI) een handelsmissie naar Zuid-Afrika! De handelsmissie vindt plaats van 25 maart tot en met 1 april 2018.

Handelsmissie Cruisemarkt Florida

Vijfde editie van deze handelsmi

Veel bedrijven zijn u voorgegaan en kwamen enthousiast terug met interessante nieuwe contacten en leads. Sommigen konden zelfs meteen op korte termijn leveren. Het is niet voor niets dat we nu alweer mogen spreken van de vijfde editie van deze populaire handelsmissie Cruisemarkt.

Missie Afval en Afvalwater Iran 21-24 feb 18

Presenteer uw bedrijf in het Hol

Van 21 t/m 24 februari 2018 organiseert MetaSus een handelsmissie rond afval- en afvalwater naar de Iran Enviro Fair in Teheran. Op de beurs wordt een Holland Paviljoen ingericht en er vindt een seminar en (zo mogelijk) een matchmaking evenement plaats om de Nederlandse deelnemers te profileren.

Missie “Smart Logistics&Distribution"

Nieuwe technologieën en oplossin

SIBD (Services for International Business Development) (NL) organiseert samen met A&B Partners (B), als uitvoerend bureau een tweedaagse uitgaande missie in de logistieke sector met een focus op nieuwe technologieën en oplossingen.

UAE Green Tour

Abu Dhabi Sustainability Week

Handelsmissie naar de Abu Dhabi Sustainability Week en Dubai Sustainable City

Beverage-missie Vietnam en Cambodja

Doet u zaken in de sector Food & Beverage en wilt u zakendoen in Vietnam? Ga dan van 29 januari tot 3 februari 2018 mee met de handelsmissie naar Hanoi en Ho Chi Minh stad.

Trade Mission to Sudan

Agro & Food, Energy, Transpo

Following recent lifting of the majority of US sanctions against the Rupublic of Sudan, the Netherlands-African Business Council (NABC) is organising a trade mission to Sudan.

Pagina's