Handelsreizen uit

Marktverkenning Roos naar Tsjechië

Marktverkenning voor sierteeltbe

Sense marketing & more organiseert, i.s.m. met Royal FloraHolland en Landbouwbureau van de Nederlandse Ambassade in Warschau, van 16 (of 17) tot en met 18 (of 19) oktober 2018 een marktverkenningsreis naar Tsjechië (Paag e.o.).

Outgoing Trade Mission - Uasin Gishu County

Doing Business with North Rift C

We are inviting Dutch companies in the solar energy development, Tannery to make shoes and other leather products, dairy, Road infrastructure,ICT, poultry, healthcare and fruit and vegetables (agriculture).to join us on our upcoming trading mission from 18 – 23 June 2018 to the Uasin Gishu County, in The North Ri

Innovatiemissie circulaire economie Singapore

Bent u actief op het gebied van circulaire economie? En heeft u interesse om de R&D- en marktkansen voor u en uw bedrijf in Singapore te verkennen en potentiële partners te ontmoeten?

Handelsmissie Medical Opportunities in Iran

met bezoek aan de Iran Health ex

Bent u actief in medical health, dental health of laboratory equipment en wilt u kijken wat uw kansen zijn in Iran? Neem dan deel aan de laagdrempelige handelsmissie die Alliance experts in juni 2018 organiseert naar Teheran - Iran, inclusief een bezoek aan de drukbezochte Iran Medical Health Exhbition, met o.a.

Uitgaande handelsmissie Zimbabwe 4-9 juni

Tuinbouw en livestock (pluimvee,

From the 4-9 June 2018, NABC/SANEC will organize a livestock (poultry, dairy, beef and pork) and horticulture trade mission to Zimbabwe, in cooperation with our local partner BancABC Zimbabwe which is part of Atlas Mara. The trade mission will include 2-tracks of field visits to a.o.

Fact-finding missie Iran

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die Iran op het gebied van kennissamenwerking te bieden heeft?

Handelsmissie veehouderijsector Turkije

Bent u actief in de veehouderij? En heeft u interesse om zaken te doen in en met Turkije? Ga dan van 4 tot en met 7 juni mee met de handelsmissie veehouderij in Turkije.

Handels- en Studiereis melkveehouderij

Bezoeken van vooruitstrevende me

Van 24 mei tot 2 juni organiseert ‘Peek Onafhankelijk Fokkerijadvies’ een handels- en studiereis. Voor melkveehouders is het niet eenvoudig om hun bedrijf te verlaten om in landen als de USA of Canada hun weg te vinden op zoek naar internationale partners in handel en uitwisseling van kennis.

Pagina's