Vakbeurzen

SIAL CHINA 2018 - Holland Paviljoen

Orange Exhibition Management B.V. (OEM) zal de Holland Paviljoens organiseren op SIAL CHINA 2018, die van 16-18 mei plaatsvindt in het Shanghai New International Expo Centre in Shanghai, China. OEM handelt als de exclusieve organisator van het Holland Paviljoen voor Nederland.

Gulfood 2018 - Holland Paviljoen

Orange Exhibition Management B.V. (OEM) zal wederom de Holland Paviljoens organiseren in de diverse sectoren op Gulfood 2018, die van 18 - 22 februari plaatsvindt in het International Convention and Exhibition Centre in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten.

Holland Paviljoen op de Tavola 2018

VAKBEURS VAN DE FIJNE EN VERSE V

Met “Low countries, premium food” wordt de kwaliteit, diversiteit en innovatie van de Belgische voeding wordt omschreven. België is het land van de gastronomie. De Belgische keuken is een van de meest geprezen in Europa en staat bekend om zijn heerlijke smaak en kwaliteit.

WindEnergy Hamburg

Holland Collectief onder naam &#

WindEnergy Hamburg, de beurs die plaatsvindt van 25 t/m 28 september 2018, is het toonaangevende evenement in de windenergie en onmisbaar voor iedereen die zaken doet in deze sector.

Myplant & Garden - GREENN

Myplant & Garden

Myplant & Garden wordt voor de vierde keer georganiseerd van 21 t/m 23 februari 2018.

Ventura Future

Ventura Projects starts a new adventure and launch the newest member; Ventura Future.
From 17th to 22nd April 2018 Ventura Future will run simultaneously with the Salone del Mobile and Ventura Centrale in Milan.

Agritech 2018

Agritech Israel 2018, the 20th International Agricultural Technology Exhibition, is one of the world’s most important exhibitions in the field of agricultural technologies. The exhibition will be held May 8 – 10, 2018 at the Israel Trade Fairs and Convention Center in Tel Aviv .

Pagina's