Vakbeurzen

Vakbeurs B2B United Business Fair

Business & Trade Fair in th

De 7daagse Business to Business event van 21 oktober t/m 28 oktober 2018 incl 3 daags United Business Trade Fair zal grootser dan ooit worden gehouden bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken in Paramaribo.

Holland Paviljoen Medellín Design Week 2018

Bent u actief in de creatieve industrie en geïnteresseerd in de creatieve hub van Zuid-Amerika? De Nederlandse Ambassade te Bogotá, Holland House en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) nodigen u graag uit om deel te nemen aan de Medellín Design Week (MDW) van 20 t/m 24 juni 2018.

mastery dutch in milano

masterly milan

Masterly, the Dutch in Milano
in Palazzo Francesco Turati

Het paviljoen fungeert als een hechte eenheid met twee onderscheidende pijlers.
In de historische ruimten van het Palazzo versmelt historisch en hedendaags design in een adembenemende tentoonstelling.

Avicola y Porcinos

10e Expositie en Conferentie

De 10 editie van de Avicola y Porcinos beurs van plaats van 8 - 10 mei in Centro Costa Salguero te Buenos Aires, Argentinie. Het is de beurs voor de gehele sector om bijelkaar ter komen, te kopen en verkopen, kennis te uit te wisselen en uiteraard alle innovaties zien.

7 september: beursdeelname Maison et Objet

7 t/m 11 september: Holland Pavi

De NEC is momenteel bezig met de voorbereidingen voor een Paviljoen op de Maison et Objet 2018. Na eerdere edities vanaf 2014 t/m 2017 zal ook in 2018 een Paviljoen worden opgezet.

13 november: beursdeelname FHC China

13 t/m 15 november: beursdeelnam

Via de Nederlandse Export Combinatie (NEC) kunt u deelnemen aan de 22ste editie van deze internationale beurs voor de food, drinks, hospitality, foodservice, bakkerij & kleinhandel industrieën. De beurs vindt van 13 t/m 15 november 2018 plaats in Shanghai, China.

SUBCON THAILAND

ASEAN’s largest industrial subco

With more than 400 stands it is the main event for business matchmaking in the field of industrial parts (plastics & rubber, metals, electric & electronics, tooling, packaging).You will find manufacturers from a variety of industries and it is also a platform for “new industries” as medical technologies, ren

HIMSS Europe - Health 2.0

Van 27 tot 29 mei zal HIMSS Europe – Health 2.0 plaatsvinden in Sitges (Barcelona), Spanje, waarbij meer dan 2000 professionals uit de gezondheidszorg bijeen zullen komen.

Beursdeelname Expo Real 'Dutch Architects'

Wilt u internationale en nationale vastgoedexperts ontmoeten? Nieuwe contacten leggen en bestaande relaties uitnodigen? BNA International biedt u de mogelijkheid uw bureau te presenteren op de toonaangevende vastgoedbeurs Expo Real in München van maandag 8 tot woensdag 10 oktober 2018.

Pagina's