Verenigde Staten

Dutch Sports Tech Bootcamp

Wilt u met uw technologiebedrijf de sportmedia, de beleving van sportfans of de sportcultuur veranderen? Doe mee met de Dutch Sports Tech Bootcamp in New York, van 25 tot en met 28 juni 2018.

8 daagse Inspiratiereis Orlando & IAAPA

voor horeca & leisure ondern

Jaarlijks vindt in Orlando, Florida de IAAPA plaats. Samen met vakgenoten uit de horeca en leisure branche gaan we 8 dagen op pad om het land, haar hospitality, haar ondernemers, de beurs IAAPA zelf te ontdekken en te beleven.

Netherlands Pavilion WEFTEC New Orleans

Grootste watertechnologie beurs

Het Netherlands Pavilion zal het middelpunt zijn van de Nederlandse activiteiten tijdens de WEFTEC 2018.
Met 22.000 bezoekers biedt deze grootste watertechnologiebeurs van Noord-Amerika uw organisatie een excellente gelegenheid om uw producten en kennis te delen en netwerk uit te breiden.

RoboBusiness USA

Why Attend RoboBusiness?

RoboBusiness empowers over 2,000 attendees from around the world to learn from one another and build robotics strategies that can be immedaitely put to use to grow their businesses and stay ahead of the competition.

LEARN where the robotics industry is headed

Beursreis / Handelsmissie New York

Handels- en kennis missie / coll

Business Tours B.V. organiseert binnen de foodsector een 5 daagse reis naar één van de meest toonaangevende beurzen in deze branche, namelijk Summer Fancy Food Show, gecombineerd met een handels- en kennismissie naar New York. Summer Fancy Food Show vindt plaats van 1 tot en met 3 juli 2018. Op deze prachtige en snel groeiende beurs treft u bijna dan 2700 exposanten uit 55 verschillende landen. Er bestaat zelfs de mogelijkheid om uw product te pitchen aan een jury van inkopers. Een beurs die u moet hebben bezocht als u in de horeca en/of foodsector zit.

De organisator wil graag 1 à 2 dag(en) met u dit business event bezoeken voor productontwikkeling en exportbevordering van uw producten en/of diensten. Naast dit beursbezoek worden 2 dagen in New York gespendeerd en er worden presentaties en workshops ingepland met Amerikaanse ondernemers (CEO’s en eigenaren van grote restaurantgroepen / hotelketens). We spreken met Nederlandse ondernemers die in New York één of meerdere bedrijven hebben. Ze vertellen over het ondernemen in Amerika, verschillen en overeenkomsten met Nederland, mogelijkheden voor de deelnemers om hun bedrijf te verbeteren en hun afzetmarkt te vergroten.

Ook organiseren we presentaties omtrent marktontwikkelingen in Amerika en Europa. De belangrijkste doelen zijn: contacten leggen in Amerika en andere landen in de wereld, nieuwe ideeën op doen binnen de food en foodtechnologie, innovaties ontdekken en onderlinge kennisoverdracht. Het doel van de reis is om te ontdekken hoe de foodservice & foodretail markt in New York in elkaar zit en hoe je deze markt kunt benaderen vanuit Nederland (import/export).

TFHC Market Study

Opportunities for the Dutch Life Sciences & Health Sector in Texas

This market report was commissioned by the Netherlands Enterprise Agency (RVO) in The Netherlands.

A trade war between the EU and US

a lose-lose situation

Trade wars are good and easy to win, according to US President Trump, but higher tariffs lead to few winners and many losers. If the current 'tit for tat' rhetoric between the US and EU really results in a trade war, neither will walk away scot-free.

Renewable energy potential in Texas

Business opportunities for the Netherlands

Er zijn veel kansen voor Nederlandse bedrijven in de energiesector in Texas. Zo beschikt de staat over een eigen energienetwerk en zijn er volop kansen voor duurzame energie.

Haven van Houston

Ontwikkelingen in de haven en kansen voor Nederlandse bedrijven

Houston is een van de grootste petrochemische sectoren in de wereld en een gateway naar Mexico, Canada en Latijns-Amerika.

De Life Science & Health sector in Texas

Kansenrapport voor Nederlandse bedrijven, onderzoeksinstellingen en kennisinstituten op medisch gebied in Texas. In het rapport worden vooral de gebieden Oncologie, Medical Devices & Digital Health en Bioscience besproken.

Pagina's