Verenigde Staten

Handelsmissie Cruisemarkt Florida

Vijfde editie van deze handelsmi

Veel bedrijven zijn u voorgegaan en kwamen enthousiast terug met interessante nieuwe contacten en leads. Sommigen konden zelfs meteen op korte termijn leveren. Het is niet voor niets dat we nu alweer mogen spreken van de vijfde editie van deze populaire handelsmissie Cruisemarkt.

RoboBusiness USA

Why Attend RoboBusiness?

RoboBusiness empowers over 2,000 attendees from around the world to learn from one another and build robotics strategies that can be immedaitely put to use to grow their businesses and stay ahead of the competition.

LEARN where the robotics industry is headed

Mastercourse: Doing business in the USA

Zakendoen in de Verenigde staten lijkt voor veel mensen bekend terrein, toch leert de praktijk dat het zakendoen in Amerika vaak lastiger is dan gedacht. Kent u bijvoorbeeld het correcte antwoord op vragen als: wat is een Spiff?

POWER-GEN International Las Vegas

De POWER-GEN International is wereldwijd het grootste evenement op het gebied van producties, trends en technologieën in energieopwekking. Meer dan 1400 bedrijven uit allerlei industriële sectoren stellen elk jaar energieopwekkende innovaties tentoon.

SPIE Photonics West 2018

SPIE Photonics West Exhibition, 30 January to 1 February 2018, the premier photonics and laser event. With more than 1,300 companies, this exhibition continues to be the flagship event for the photonics industry.

CES 2018 Startup Mission

January 09 to 12, StartupDelta organizes a mission for Startups to attend the Consumer Electronics Show in Las Vegas.

Beursreis / Handelsmissie New York

Handels- en kennis missie / coll

Business Tours B.V. organiseert binnen de foodsector een 5 daagse reis naar één van de meest toonaangevende beurzen in deze branche, namelijk Summer Fancy Food Show, gecombineerd met een handels- en kennismissie naar New York. Summer Fancy Food Show vindt plaats van 1 tot en met 3 juli 2018. Op deze prachtige en snel groeiende beurs treft u bijna dan 2700 exposanten uit 55 verschillende landen. Er bestaat zelfs de mogelijkheid om uw product te pitchen aan een jury van inkopers. Een beurs die u moet hebben bezocht als u in de horeca en/of foodsector zit.

De organisator wil graag 1 à 2 dag(en) met u dit business event bezoeken voor productontwikkeling en exportbevordering van uw producten en/of diensten. Naast dit beursbezoek worden 2 dagen in New York gespendeerd en er worden presentaties en workshops ingepland met Amerikaanse ondernemers (CEO’s en eigenaren van grote restaurantgroepen / hotelketens). We spreken met Nederlandse ondernemers die in New York één of meerdere bedrijven hebben. Ze vertellen over het ondernemen in Amerika, verschillen en overeenkomsten met Nederland, mogelijkheden voor de deelnemers om hun bedrijf te verbeteren en hun afzetmarkt te vergroten.

Ook organiseren we presentaties omtrent marktontwikkelingen in Amerika en Europa. De belangrijkste doelen zijn: contacten leggen in Amerika en andere landen in de wereld, nieuwe ideeën op doen binnen de food en foodtechnologie, innovaties ontdekken en onderlinge kennisoverdracht. Het doel van de reis is om te ontdekken hoe de foodservice & foodretail markt in New York in elkaar zit en hoe je deze markt kunt benaderen vanuit Nederland (import/export).

Handelsreis SaaStr event in San Francisco

Van zondagavond 4 februari tot en met donderdag 8 februari organiseert Vectrix een reis naar Palo Alto en San Francisco. Van dinsdag 6 t/m donderdag 8 februari bezoeken we het SaaStr event in San Francisco.

Importheffing van 10% door VS

Importheffing van 10% door VS kost Nederlandse export Euro 3,7 mld
 
Als president Trump een gewone importheffing van 10% oplegt aan EU-producten komt de Nederlandse export naar de VS Euro 3,7 mld (0,85%) lager uit.

RAIAutomotive missie naar SC, GA en TN

De Automotive Supply Chain en de maakindustrie is afhankelijker geworden van de afzet in Noord-Amerika en Azië. Daar zit nog groei, waar Europa achterblijft.