Verenigde Staten

Netherlands Pavilion WEFTEC New Orleans

Grootste watertechnologie beurs

Het Netherlands Pavilion zal het middelpunt zijn van de Nederlandse activiteiten tijdens de WEFTEC 2018.
Met 22.000 bezoekers biedt deze grootste watertechnologiebeurs van Noord-Amerika uw organisatie een excellente gelegenheid om uw producten en kennis te delen en netwerk uit te breiden.

Zakendoen met de VN tijdens EUPF

Wilt u zakendoen met de Verenigde Naties (VN)? Kom dan op 9 en 10 april 2018 naar het European Union Procurement Forum (EUPF) in New York.

ToTheValley 2018

Handelsmissie naar SIlicon Valle

Van 23 t/m 27 april 2018 organiseert handelsroute in samenwerking met Digital Gateway alweer voor het tiende jaar een ToTheValley reis. Deze handelsroute voor ondernemers met internationale ambitie brengt je naar Silicon Valley en San Francisco.

Juridische & fiscale aspecten in Amerika

Ga slim om met de juridische &am

Wil jij graag exporteren naar Amerika of daar jouw onderneming opzetten? Om deze stap zo gemakkelijk mogelijk te maken, organiseren wij op donderdag 22 maart ‘Masterclass slim omgaan met de juridische & fiscale aspecten in Amerika’.

Food & Beverage missie voor de cruisesector

6-9 maart 2018

Na een succesvolle eerste editie organiseert Phaff Export Marketing dit jaar wederom een missie voor de food & beverage sector met de focus op de cruise industrie.

Glastuinbouw kansen Californië

Eind maart staat er een busines trip naar California gepland voor de Nederlandse productietuinbouw. Het doel van deze trip is het ontdekken van business kansen voor Nederlandse productietuinbouw, gericht op de thema's Tech innovatie, Marketingconcepten en Nieuwe ondernemingsvormen.

Handelsmissie Cruisemarkt Florida

Vijfde editie van deze handelsmi

Veel bedrijven zijn u voorgegaan en kwamen enthousiast terug met interessante nieuwe contacten en leads. Sommigen konden zelfs meteen op korte termijn leveren. Het is niet voor niets dat we nu alweer mogen spreken van de vijfde editie van deze populaire handelsmissie Cruisemarkt.

RoboBusiness USA

Why Attend RoboBusiness?

RoboBusiness empowers over 2,000 attendees from around the world to learn from one another and build robotics strategies that can be immedaitely put to use to grow their businesses and stay ahead of the competition.

LEARN where the robotics industry is headed

Pagina's