Verenigde Staten

Gezamenlijke beursdeelname IAAPA Orlando

IAAPA Attractions Expo 2017 is the one-stop destination for leisure and attractions industry professionals, including owners, operators, suppliers, investors, and developers from:

Mastercourse: Doing business in the USA

Zakendoen in de Verenigde staten lijkt voor veel mensen bekend terrein, toch leert de praktijk dat het zakendoen in Amerika vaak lastiger is dan gedacht. Kent u bijvoorbeeld het correcte antwoord op vragen als: wat is een Spiff?

Business Breakfast | WTC·E Internationals

'Starters International Bus

Je denkt erover te beginnen met exporteren of een nieuwe buitenlandse markt te betreden. Maar hoe pak je dat succesvol aan? Welke markten bieden kansen en wat moet je doen om die kansen te verzilveren?

Missie energiesector naar IFI's

Bent u actief als consultant, leverancier of producent van energieapparatuur? Of wilt u investeren in energieprojecten in ontwikkelingslanden?

Studiereis BIZ meets BID

Matchmaking tussen en kennis del

Studiereis en kennisdelingsactiviteit voor bestuurders en stakeholders van Nederlandse BIZ-fondsen (zie Wet BedrijvenInvesteringsZones) naar het BID-Council in Washington DC in de VS.

POWER-GEN International Las Vegas

De POWER-GEN International is wereldwijd het grootste evenement op het gebied van producties, trends en technologieën in energieopwekking. Meer dan 1400 bedrijven uit allerlei industriële sectoren stellen elk jaar energieopwekkende innovaties tentoon.

SPIE Photonics West 2018

SPIE Photonics West Exhibition, 30 January to 1 February 2018, the premier photonics and laser event. With more than 1,300 companies, this exhibition continues to be the flagship event for the photonics industry.

CES 2018 Startup Mission

January 09 to 12, StartupDelta organizes a mission for Startups to attend the Consumer Electronics Show in Las Vegas.

Beursreis / Handelsmissie New York

Handels- en kennis missie / coll

Business Tours B.V. organiseert binnen de foodsector een 5 daagse reis naar één van de meest toonaangevende beurzen in deze branche, namelijk Summer Fancy Food Show, gecombineerd met een handels- en kennismissie naar New York. Summer Fancy Food Show vindt plaats van 1 tot en met 3 juli 2018. Op deze prachtige en snel groeiende beurs treft u bijna dan 2700 exposanten uit 55 verschillende landen. Er bestaat zelfs de mogelijkheid om uw product te pitchen aan een jury van inkopers. Een beurs die u moet hebben bezocht als u in de horeca en/of foodsector zit.

De organisator wil graag 1 à 2 dag(en) met u dit business event bezoeken voor productontwikkeling en exportbevordering van uw producten en/of diensten. Naast dit beursbezoek worden 2 dagen in New York gespendeerd en er worden presentaties en workshops ingepland met Amerikaanse ondernemers (CEO’s en eigenaren van grote restaurantgroepen / hotelketens). We spreken met Nederlandse ondernemers die in New York één of meerdere bedrijven hebben. Ze vertellen over het ondernemen in Amerika, verschillen en overeenkomsten met Nederland, mogelijkheden voor de deelnemers om hun bedrijf te verbeteren en hun afzetmarkt te vergroten.

Ook organiseren we presentaties omtrent marktontwikkelingen in Amerika en Europa. De belangrijkste doelen zijn: contacten leggen in Amerika en andere landen in de wereld, nieuwe ideeën op doen binnen de food en foodtechnologie, innovaties ontdekken en onderlinge kennisoverdracht. Het doel van de reis is om te ontdekken hoe de foodservice & foodretail markt in New York in elkaar zit en hoe je deze markt kunt benaderen vanuit Nederland (import/export).

Pagina's