Verenigd Koninkrijk

Match2Medica

Boost your innovation in Europe

Voor de 4e keer organiseert Ontwikkelingsmaatschappij Oost NL de Match2Medica ondernemersreis i.s.m.

Road2UK - Zakendoen met Verenigd Koninkrijk

"The taste of international

Op donderdag 21 september 2017 organiseert de Kamer van Koophandel (KvK) in samenwerking met FoodDelta Zeeland en Stichting Innovatiehuis het event ‘Road2UK: The taste of international business for the foodsector’.

Vrouwelijke handelsmissie naar London

De voorzitters van de verschillende vrouwennetwerken uit Frankrijk, Engeland, Amerika en Nederland slaan de handen ineen om een internationale vrouwen handelsweek te organiseren, genaamd WINTRADEweek.

MRO Europe 2017

The NAG invites the Dutch industry to participate at the Holland Pavilion during Europes most important exhibition where airlines, MROs, suppliers, OEMs, regulators, lessors, and industry experts converge to explore and define the aviation maintenance industry!

The London Design Festival 2017

Enlightened Design

First staged in 2003, the London Design Festival is one of the world's most important annual design events. The Festival program is made up of over 350 events and exhibitions staged by hundreds of Partner organisations across the design spectrum and from around the world.

Holland Paviljoen Automechanika Birmingham

Messe Frankfurt Nederland organiseert in 2018 voor de tweede keer een Holland Paviljoen op Automechanika Birmingham, van 6 tot en met 7 juni 2018. Het Verenigd Koninkrijk heeft een van de snelst groeiende automotive industrieën in Europa en is echt een markt op zich.

Utrecht en N-H gevoeligst voor brexit

Naast risico's biedt brexit regio's kansen

De economische impact van de brexit verschilt per provincie. Utrecht en Noord-Holland lijken het meest gevoelig, omdat het Verenigd Koninkrijk (VK) een relatief groot belang heeft in de goederenexport van deze provincies. Maar de Britse uittreding levert regionaal ook kansen op.

Gevolgen Brexit voor Nederlandse economie

Brexit drukt economische groei in Nederland met ruim half procent

Door de Brexit is een onzekere periode aangebroken waarbij de economische groei in het Verenigd Koninkrijk stokt. Als Britse consumenten en ondernemers op de rem gaan staan, raakt dat de Nederlandse economie. Het VK is na Duitsland namelijk de belangrijkste afzetmarkt voor Nederlandse producten.