Nederland

Ondernemen in Scandinavië

Kansrijk aan export en import

Scandinavië staat in de top vijf van belangrijkste exportbestemmingen van Nederland.
Wat maakt Scandinavië interessant voor Nederlandse bedrijven? Is het de “win-win” cultuur en de informele wijze van zakendoen (maar kom wel op tijd op een afspraak!) die Nederlanders ook kennen?

China Culture Challenge: open business game

Business Game voor ondernemers,

De China Business Game is leuk, leerzaam en uitdagend. Test hoe goed voorbereid u bent op het zakendoen in China, samen met collega ondernemers, salesmanagers en business developers.

Inkomende delegatie Duitsland

In opdracht van de Duitse overheid en in samenwerking met onze Duitse partner Enviacon komen er van 11 t/m 15 september 2017 diverse geselecteerde Duitse food bedrijven naar Nederland. De bedrijven zijn door de Duitse overheid geselecteerd op de kansrijkheid van hun producten voor de Nederlandse markt.

Inkomende handelsmissie Canada

Canada Design

In opdracht van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland organiseert de Nederlandse Export Combinatie een inkomende missie uit Canada van vertegenwoordigers van de creatieve industrie. Deze missie zal plaatsvinden van 22 tot en met 26 oktober 2017, ten tijde van de Dutch Design Week.

Bijeenkomst België Foodtech

Bijeenkomst ter voorbereiding op

Wilt u uw export verder opzetten in België? Kom, laat u informeren en ga daarna mee met de handelsmissie!

Wind Energy Matchmaking 2017 Amsterdam

De ideale gelegenheid om interna

Bent u op zoek naar potentiele internationale samenwerkingspartners op het gebied van windenergie (wind op land en wind op zee)?

Effectief zaken doen in andere culturen

Het is bijna uitzonderlijk als uw bedrijf of organisatie niet te maken heeft met klanten, partners of instanties waarbij andere culturen een rol spelen. Het is een gegeven dat de invloed van culturen op de manier waarop we met elkaar omgaan met de dag groeit. Elkaar begrijpen vormt de basis voor vooruitgang.

Trainingsdag voor deelname aan Duitse beurzen

bij Taleninstituut Regina Coeli

Wilt u ook goed voorbereid deelnemen aan een Duitse beurs? En wilt u weten hoe u uw bedrijf het beste kunt presenteren of verkopen op een Duitse beurs? Koninklijke Metaalunie organiseert in samenwerking met Taleninstituut Regina Coeli op dinsdag 5 september a.s.

Pagina's